|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Bu gün saat 13 te Süleyman abi ve eşi Balıkesirden İzmire geçerken Manisaya uğrayarak bizleri ziyaret ettiler.Açık lise dersi için okulda olduğumuzdan misafirlerimizi okulumuzda ağırlamaya çalışıp yoolcu ettik.Hepimiz çok onur duyduk.Aptullah abimde Süleyman kaptanı duyunca koştu geldi.Bizi es geçmeden uğrama nezaketinden dolayı teşekkürler KARABULUT ailesi.Her zaman bekleriz..
Bu karede bize hatıra kaldı... [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Banned
|
![]() Bir Balık tutkusu durki böyle sağlam dostuklara sebep oluyor..Ne Mutlu.!
Organizasyonda görüşmek üzere Esenkalın.. |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() çok güzel bir resim.. alacağın olsun Kamil bi tlf etseydin koşarak gelirdim Karabulut
ailesine saygılar
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Üstad
|
![]() Kamil kardeşim,Bir çok arkadaşımında bildiği gibi dün sabah erken saatlerde,oğlumun yeni tuttuğu evi yerleştirmek düzene sokmak amacıyla Balıkesir yollarına düştük.
Bu gün işlerimizi halletmemizin rahatlığıyla dönüşe geçtik.Tabii dönüş yolu Manisa olurda siz dostlarımıza uğramadan geçmek olmazdı.Aslında tüm Manisalı dostlarımı tek tek görüp,tanışmadıklarımla tanışıp,tanıştıklarımla özlem gidermeyi inan çok isterdim.Ama sizde gördünüz ki iki günlüğün yol yorgunluğu üzerimizdeydi. Kamil hocam,çayınız ve hoş sohbetiniz için çok teşekkürler.Gerçekten sohbet güzeldi,ayrılmak zor geldi ama çay çok daha hora geçti. ![]() ![]() Her şey için teşekkürler..Ayın 16 sında görüşmek üzere...
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Kaptan
|
![]() ŞU GÜZELLİĞE BAKIN
![]() ![]() ![]() daha perşembe akşamı benim misafirimdiniz bu defada süleyman abi sizlerin misafiri. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
Kaptan
|
![]() Hey maşallah benim yakışıklı genç abilerime bee
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() ben bu aile ortamına diyecek söz bulamıyorum hepinizi ayakta alkışlıyorum harikasınız keşke çalışmasaydımda org. herkesle tanışabilseydim yazık olacak....
![]() |
![]() |
#8 | |||
VİP ![]()
|
![]() Karabulut ailesine saygılar.
haberim olsaydı hemen gelirdim Manisaya her zaman bekleriz.
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() Dostluklarının devamı dileklerimle...
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() manisalı abilerimizi ve üsdat karabulutu kutluyorum. her fırsatta rastgelsin ailesinin sanal değil reel olduğunu bize gösteriyorlar.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
27.06.2010 Av raporu (Kaptan Karabulut ile birlikte) | Tuncay GÜNAY | Tanışma | 37 | 21-10-2010 23:53 |
Karabulut denizle buluştu.. | kaptankarabulut | Süleyman Karabulut | 42 | 23-07-2010 07:27 |
07.03.2010 Karabulut Klasiği ... | kaptankarabulut | Süleyman Karabulut | 29 | 08-03-2010 20:40 |
Teşekkürler Kaptan Karabulut | Taygun KOCABIYIK | Süleyman Karabulut | 15 | 20-02-2010 15:30 |
Buluşma Kaptan Karabulut Ayüzlüm ve Fora Serkan İle | Necati ARAT | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 21 | 14-01-2010 10:28 |