|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Selamlar;
Balıksız ama muhabbetli bir organizasyonun fotoğraflarını ekliyorum. Durumu biraz kurtarmak için de Faruk Abi'nin geçmiş günlerdeki avlarının hasılatı en sonda mevcut ![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Mert Topoyan İzmir - 1978 Navigare necesse est... 2 metre de derindir, 20 metre de derindir... Bu mesaj en son " 31-01-2006 " tarihinde saat 03:00 itibariyle katiti tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||
Guest
|
![]() Bu azmaktan yılan balığı tutmuştum ben...Özdere tarafına giderdik eskiden ama uzun zaman oldu ...Güzel kefal da almıştım şamandıralı oltayla.Anılarım canlandı şimdi.Kulakları çınlasın Denizatının da...
|
||
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Ne gündü ama gerçekten çok keyifliydi. Muvaffak abinin kaçırdığı kefal 2 kilo gelirdi heralde
![]()
![]() |
![]() |
#4 | ||
Guest
|
![]() Kaçan kefal büyük olur kaçamayan ızgara...
![]() |
||
![]() |
![]() |
#5 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Mert abi senin araba ömrü hayatında bu kadar ızdırap çekmemiştir. 3 İri adam (ben faruk abi ve anıl) ve o kadar malzeme nasıl taşıdı bizi o yokuşları nasıl çekti helal olsun bence haldun abiye götürelim 10.000 bakımına
![]() Balık olayı gerçekten çok keyifliydi yakalayamasakta faruk abinin müthiş anlatış şekli ile dinlediğimiz anıları, muvaffak abinin müthiş bir el becerisi sergileyerek yaptığı aletler verdiği öğütler, mert abinin çeşme maceralarını dinlemek o güzel yerleri görmek süper süper süper bir gün oldu. Herkese teşekkürlerimi sunuyorum.
![]() |
![]() |
#6 | ||
Guest
|
![]() Sami de mi geldi sizinle? 3. fotoğrafta arkada poz vermiş...
|
||
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Yok o amca kıbrısı attı saatlerce gezi sonra geldi.Kıbrısçıdı yani.Muvaffak abinin deyimiyle sarmacı..
![]()
![]() |
![]() |
#8 | ||
Guest
|
![]() Tamam Sami işte.Daha olmadı uyumuştur.Sarmacı Sami...
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Arkadaşlar Güzel görüntüler.
Birde 2 kiloluk kefal kaçmasaymış dahada bir heyecanlı olacakmış. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#10 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Evet bende severim kıbrısı...Bodrumda herkeş deli gibi eğlenirken ben limanda sabah 3 e 4 e kadar kefal avlıyordum.....Polismi ne yani bodrum polisi hakkında bir yorum mu yaptın Seko..
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Çeşme organizasyonu | efesli_35 | Organizasyonlar | 4 | 25-08-2009 18:41 |
27 Ocak 2008 Organizasyonu | Taygun KOCABIYIK | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 18 | 29-01-2008 19:52 |
Tekneden Balik Avi Organizasyonu | lüferci 34 | Organizasyonlar | 0 | 23-01-2008 23:09 |
tekneden balık avı organizasyonu | lüferci 34 | Tanışma | 0 | 23-01-2008 16:21 |
12 Kasım Organizasyonu... | katiti | FOTOĞRAFLARIMIZ | 31 | 29-11-2006 14:55 |