![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() herkese merhaba foruma uzun bir süre önce üye olmama rağmen daha yeni mesaj yazarak kendimi tanıtma ve tanışma fırsatı buldum
ben izmir yeşilova da yaşamaktayım uzun süredir amatör olta balıkçılığına merak duymaktayım fakat çeşitli nedenler dolayısıyla ancak yaz tatillerinde bu hobiyi devam ettirme fırsatı buluyordum. forumdan çeşitli paylaşımları inceleyerek bilgi edinmeye çalışıyordum fakat bilgi uygulama olmadan tek başına yeterli gelmiyor inşallah sitemizdeki arkadaşlarımız ve büyüklerimizle çeşitli organizasyonlarda buluşarak kendimizi geliştirir ve sağlam dostluklar ve arkadaşlıklar kurarız.
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Banned
|
![]() Tekrar hoşgeldiniz diyelim o zaman. Keyifli ve kalıcı paylaşımlar dilerim.Rastgelsin....
|
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() tekrar hoşgeldin keyifli paylaşımlar
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Yeniden hoşgeldin Taner.Teori bir yere kadar bolca pratik gerek,yeni avlarında bol şanslar dilerim.Rastgele.
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Hoşgeldin Taner kardeşim umarım sitemizi begenir , katılımcı olursun.
M. Remzi USLU 1969 A rh+ Denizlerimizi temiz tutalım! [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] 05326128048 [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
Kaptan
|
![]() Aramıza hoş geldiniz..
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||||
gRi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Taner aramıza hoşgeldin.
Umarım bol bol pratik yapar ve bizimle paylaşırsın güzel trofelerini. Arkadaşlık dostluk ve paylaşım dersen dogru adrestesin. Keyifli forumlar dileriz. Rastgelsin ...
Mehmet BODUROĞLU 1974 / Merkez / MANISA 0532 4133895 A RH(+) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |