|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Arada sırada da deniz ve deniz özlemini anlatan şiirler koysak.. Nasıl olur?
İlk şiir benden.... BEN DENİZE HASRET Gemiler geçer rüyalarımda, Allı pullu gemiler, damların üzerinden; Ben zavallı, Ben yıllardır denize hasret, Bakar bakar ağlarım. Hatırlarım ilk görüşümü dünyayı, Bir midye kabuğunun aralığından; Suların yeşili, göklerin mavisi, Lapinların en harelisi… Hala tuzlu akar kanım İstiridyelerin kestiği yerden. Neydi o deli gibi gidişimiz, Bembeyaz köpüklerle, açıklara ! Köpükler ki fena kalpli değil, Köpükler ki dudaklara benzer, Köpükler ki insanlara Zinaları ayıp değil. Gemiler geçer rüyalarımda, Allı pullu gemiler, damların üzerinden; Ben zavallı, Ben yıllardır denize hasret. Orhan Veli Kanık
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Mırmır balığı en lezzetli nasıl olur... | poga | Balık Yemekleri | 5 | 25-07-2012 14:33 |
Deniz Kestanesinden Yem Olur Mu? Evet Olur | Taygun KOCABIYIK | Yem Tipleri, Kullanma Şekilleri ve Yemleme | 6 | 11-11-2009 03:18 |
Şu üçlü sizce nasıl olur? | ykmk | Makara - Makinelerle İlgili Herşey | 8 | 29-01-2007 13:44 |
Balık nasıl alınır nasıl saklanır? | Bir Dost | Balık Yemekleri | 0 | 02-12-2005 10:40 |