|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Arkadaşlar Allah bana çok para verirde (hiç gözüm yok ama sırf bu iş için) bir şirket sahibi olursam ilk işim bütün kanallarda sürekli dönen bir reklam projesi hazırlatmak olacaktır...Kime mi?Tabiki bu işin ustası İbrahim Tatlıses,e...O nasıl bir tarz o nasıl bir güzellik reklamda herşey var sırf bu yüzden Saray halı aldım hiç ihtiyacım yokken...rastgelsin çeeeek....
|
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Yapma Sami ne olur adam o kadar mütevaziki eee benim reklamlarım çok iyi deyip duruyor şu merinos reklamı için yönetmeni bennnn,oynayan bennnnn,seneryoyu yazan bennnn,diyor üstüne ekliyor bunda daha ne kusur bulacaksınız diyor yorumu sana kalmış kardeşim umarım onun kadar mütevazi olmassın,,,,....
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Bende, bu reklamdan sonra arabanın teybimi değiştirdim...
![]()
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Birde bunlardan var hehe,ev Aeresol kutusu doldu...
![]()
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() derby reklamından sonra bende artık derby kullanmaya başlıycam
![]() aliiiiiiiiiii ali desidero ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
hondadan harıka bır reklam | VOLKAN | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 41 | 15-02-2006 07:53 |