|
Tanışma Üyelerimizle tanışıp kaynaşabileceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() selam arkadaşlar sitenizi devamlı takip ediyorum.aranızda bulunmaktan çok mutluyum.her hafta balıga gidiyorum .çeşmede ıldırda alaçatıda foçada avlandım .zeytin elini çok metediyorlar ne dersiniz.
|
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() selam arkadaşlar ben izmirden alp herkese hayırlı avlar rasgelsin diyorum.bende karadan birçok yerde avlandım teknedense çeşmede poseydona gidiyorum .çok meraklıym balık avına ve yeni yerler ögrenmek istiyourm.yardımcı olursanız çok sevinirim.herkese şimdiden teşekkür ederim.
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Zeytinelinde heryer balık yapıyor diyorum ama bu senin şansına kalmış aslında nasipin varsa alırsın balığı nasipin yoksa ne fayda ...
![]()
Manisalı Öner 1973/Manisa 0 535 5875786 ''Sürküler dışı balıkları geri iade et '' Zamanını balık aramakla değil Balık yakalamakla geçir. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Aramıza hoşgeldiniz keyifli paylaşımlarınızı bekliyoruz...
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Selam Alp. Aramıza hoş geldin. Keyifli paylaşımlar dilerim.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Zeytinelinde Vur Patlasın,Çal Oynasın.. | Kamil ESEN | DENİZ AVI KARADAN | 44 | 30-07-2010 12:51 |
kadiköyde nerden balık tutabilirim?? | kaßuS | DENİZ AVI KARADAN | 1 | 01-05-2008 00:22 |
istavrit avını nasıl yapmalıyım? | ocush | DENİZ AVI KARADAN | 1 | 30-03-2008 22:52 |
teknede çipra mercan bayramı var... | by_tiger | FOTOĞRAFLARIMIZ | 10 | 29-11-2007 08:00 |
köpek balığı avını havada yakalıyor | serkan arslan | Videolar | 4 | 30-08-2006 21:37 |