|
Tanışma Üyelerimizle tanışıp kaynaşabileceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Sakarya'dan kucak dolusu selamlar ile başlamak istiyorum;
eski bir dostu aranıza kabul eder misiniz ![]() aslında eski üyenizim ama şifremi unuttuğum için yeni üyelik yaptım ![]() ![]() ailem de dahil olmak üzere buradan birçok dostu tanıma fırsatını yakalayan biri olarak kendimi çok şanslı hissediyorum ![]() bu hafta sonu yine İzmir'de idik ve hasret giderme fırsatımız oldu dostlarla ![]() Klasik bir Sakarya'lı olarak tatlı su kısmı ağır basan bir avcı olsam da benim birinci önceliğim sürdürülebilir balık avcılığı ve doğal hayatı korumaktır ![]() ![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]() seni burada görmek gerçekten çok güzel bir duygu ![]() ![]() ![]() hoşgeldin canım kardeşim sarı kulağım ![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Vay Vay,
çömez onur kardeş, aramıza hoşgeldin? keyifli paylaşımlarını bekleriz ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Onur hocam senin gibi neşeli senin gibi dost canlısı senin gibi kendini dogal hayata adamış birine ne denebilirki
![]() Aileye hoşgeldin ![]() ![]() ![]()
Manisalı Öner 1973/Manisa 0 535 5875786 ''Sürküler dışı balıkları geri iade et '' Zamanını balık aramakla değil Balık yakalamakla geçir. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() ferhat kardeşim. siz değerli gönül dostları ile tanışmanın, mutlluluğunu bizlere yaşattığınız için çok sağolasın sevgilerimle.
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Ahanda gelmiş kardeşim .. Hoş geldin sefa getirdin Onurum.... Kardeşim dervişin fikri neyse zikride odur .. Buradaki dostlarımızda evletlarına miras bırakacak, sürdürülebilir avcılık yapmaya gayreti içindeler. Sizlerin katılımı ile çok daha güzel bir platform olacağına inanıyorum.. Tüm dostlara selamlarımı ileterek tekrar hoş geldin diyorum.. |
||||
![]() |
![]() |