|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() iki hafta önce ben balıkmı autoshowmu derken tercihimi arabalardan yana kullandım.kullanmaz olaydım .autoshowu daha tam gezmemişken abim aradı iyi levrek yapıyor kaç gel diye.olay mahaline vardığımda 9 adet levrek yakalanmıştı 6 tanesini abim 3 tanesini arkadaşı yakalamıştı.toplamda 10kg gibi geldiler.en büyüğü 3150gr(aynı büyüklükteki balığa 8-10kg yazan gördüm
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Akın YILDIZ 1981 Brh(+) İSTANBUL Bu mesaj en son " 24-11-2010 " tarihinde saat 12:49 itibariyle Necati ARAT tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Akın kardeş sen bu balıkları yanlış yazmışsın bunlar levrek değil balina balina tebrik ederim bende büyük tuttum diye seviniyordum dünyam karardı iyi bayramlar.
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() işte bu... son nokta...saygı duyuyor ve tebrik ediyorum.
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Abi tebrik ederim harika balıklar tutmuşsunuz. Şansınız her daim bol olsun ve bir dahaki sefere şimdiden rastgelsin.
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Tek kelime ile harika, maşallah...
![]() |
![]() |
#6 | |||
Kaptan
|
![]() Akın kardeşim harika kareler..
Levreklere bizim tabirimizle EFE lere bir şey diyemiyorum.. Emeklerine sağlık.. Paylaşım için teşekkürler.. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() Akın abi tebrik ederim. Gerçekten güzel balıklar. Paylaşım içinde teşekkürler.
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() arkadaşlar balıkların hepsini hem öğrencim(levrek yakalamayı benden öğrendi) hemde hocam(alabalık yakalamayı öğretti.gördüğüm en iri alabalıkları abim tutmuştur hep.) olan abim tuttu.bu 3.gidişi.ben sadece olayın son anına yetiştim.
![]() |
![]() |
#9 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
Akın YILDIZ 1981 Brh(+) İSTANBUL Bu mesaj en son " 23-11-2010 " tarihinde saat 08:24 itibariyle Necati ARAT tarafından düzenlenmiştir.... |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Akın aynı konuya ikinci kez yazmaktan alıkoyamadım kendimi...ben bunların yarısı
kadar bir ya da iki tanesini yakaladımmı tabir caizse bir ay bayram ediyorum sizdeki kısmetin ötesi maşaallah... ben yemli takılıyorum ya da bırakma .. hikmet atçekte mi avlak verimliliğinde mi anlamadım...tekrar tebrik ediyorum canım kardeşim raporların bol olsun...
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Levrek | mufi | Deniz Balıkları | 13 | 17-12-2009 09:21 |
12,200 gr LEVREK | müjdat | FOTOĞRAFLARIMIZ | 34 | 17-11-2009 10:27 |
levrek... | ismail çakır | FOTOĞRAFLARIMIZ | 17 | 02-12-2007 07:30 |
Levrek | Sohbetcibaba | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 1 | 31-05-2006 08:29 |
Levrek | Anıl ÜNALAN | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 1 | 24-02-2006 05:04 |