|
TATLI SU AVI Tatlı sularda olta ile yapılan avlar hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Arkadaşlar yazın yapacağım alabalık avı için yeni bir makina almak istiyorum. 40 tl fazla para vermek istemiyorum. Siz değrli insanlardan öneri bekliyorum. aşağıdaki üç makineden birini almak istiyorum...önerileriniz nelerdir?
DAIWA SWEEPFIRE 2500X ![]() 25'lik küçük makine DİŞLİ ORANI:5,3 BİLYA :1 BB AGIRLIK :305G Digigear drive system Digigear tahrik sistemi Twistbuster Twistbuster ABS machined aluminium spool ABS işlenmiş alüminyum makara Gyro balanced Gyro dengeli OKUMA SAFİNA SNA 25 MAKİNA ![]() KAFA :25 LIK ÖNDEN KALAMALI KAFA. BİLYA:1 BB AĞIRLIK :210 GR DEVİR: 5,0:1 • Hızlı anti-ters makaralı rulman takımı • Korozyona dayanıklı grafit gövde • S-Curve osilasyon Sistemi • İşlenmiş alüminyum eloksal makara • Büyük boy eloksallı alüminyum sarma teli • Bilgisayar dengeli Rotor Eşitleyici Sistemi ALUMİNYUM MAKARALI, GRAFİT GÖVDELİ SPİN MAKİNADIR. REMIXON PANTHER 300 4+1BB MAKİNA ![]() KAFA :30 LUK ALÜMİNYUM KAFA BİLYA 4+1 BB DEVİR :5,5 : 1 AĞIRLIK : 275 GR KALAMA : ÖNDEN grafit gövdelidir |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Spin ile uğraşan abilerim sana yardımcı olacağından eminim şimdi ben anlamam fazla spinden o yüzden yanlış yönlendirmeyim sana yardımcı olacaklardır şimdiden rastgele.
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Miço ![]()
|
![]() okumayı ağırlığı için tercih ederdim 210 gr spin için ideal makara
![]() |
![]() |
#4 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() Fazla masraflı olmasın diyorsan remixon idealdir ki ben de remixon kullanıyorum. Kullanımı çok iyi ve 5.5 devir oranı çok önemli. Diğerlerine göre biraz ağır makinadır. Bu arada alabalık avını yapacağın yer neresi acaba? Rastgelsin...
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() İçlerinden size önereceğim makina Remixon Panther olacaktır. Bütçenize göre en uygun makina olarak onu tercih edebilirsiniz
![]()
![]() |
![]() |
#7 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Aralarinda cok fazla fiyat farki olmamakla birlikte,daha hesapli olmasi bakimindan remixon panther i onerebilirim.Ancak atis esnasinda yorulmamaniz adina, kamis+makina agirliginin 550-600 gr.mi gecmemesini tavsiye ederim.Iki parcali, 2.40 veya 2.70 bir kamisla iyi bir takim olusturabilirsiniz..Rastgelsin....
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Şahsen yerinde olsam indirimdeyken bir Shimano Catana 2500 alırdım. Hadi bilemedin 5-10 tl daha ekler Okuma'nın SNA modelini değilde SPA 25 modelini tercih ederdim.
Hakan Denizli 1978 AB rh + Bu mesaj en son " 26-03-2012 " tarihinde saat 08:20 itibariyle pelikan01 tarafından düzenlenmiştir.... Neden: imla |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() İki tane Okuma surf makinem var ama kutusunda çin malı yazıyor, ayrıca Okuma SPA 25 modelini kullananların yorumlarında, makineden sürtünme sesi geldiğini, ileride problem yaratabileceğini okumuştum. DAIWA japon malıymış ve yeni çıkan SWEEPFIRE E 2500AB tek bir tane çelik bilyadan oluştuğunu okudum, eğer halen Okuma SPA 25 derseniz bu makinayıda alabilirim. herkese teşekkür ederim bu arada...
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Hakan Denizli 1978 AB rh + Bu mesaj en son " 27-03-2012 " tarihinde saat 06:30 itibariyle pelikan01 tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Çapari Takımı için makine ve kamış önerisi | dolphin3 | Makara - Makinelerle İlgili Herşey | 3 | 23-02-2011 18:38 |
Spin Kamış Seçimi | -Yakamoz- | Kamışlarla İlgili Herşey | 9 | 05-05-2010 20:53 |