|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() yenı sezona guzel bır pazar gunuyle açdık ve guzel de bır gün geçırdık,, herkese rast gelsin
![]() ![]() ![]()
![]() mesut şafak 1972 karabük a(rh)+ Bu mesaj en son " 25-06-2011 " tarihinde saat 01:17 itibariyle mesut safak tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Koçlar gibi maşaallah; tebrikler.....
Metin (Alparsbeğ) Eşrefpaşa - İzmir, 1970 A Rh(+) ![]() ![]() Güzel Türkçe'mizi lütfen düzgün kullanmaya çalışalım. Ben mükemmel değilim, ama elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Sizlerin de desteğini bekliyorum. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen Kan Bağışı Kampanyamıza Destek Olun. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Güzel başlamış,güzel devam etsin inşallah.Bol şanslar,rastgelsin..
![]() |
![]() |
#4 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() maşşallah kuzuları sıralamışsın.allah devamını getirir inşallah herkese selamlar.
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
VİP ![]()
|
![]() Mesut kardeşim süper bir av olmuş kutlarım seni,avlarının devamını dilerim.
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() yorumlarınız için tşkr ederım.. herkese rast gelsinn..
![]()
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Çok güzel bir açılış olmuş tebrikler,ALLAH devamını getirmeyi nasip etsin.
![]() Dikkatimi çeken ve beni meraklandıran bişe gözlemledim fofolarda göl kenarında elinizde tutarak çektiginiz fofoda balığın kuyrugu yelpaze gini mahşallah ama evde çekilen fofoda balıkların kuyrukları tiftilmiş ve kopmuş görüküyor acaba bunları bişemi ısırıyor ( kerevit veya yengeç gibi bişemi)
Manisalı Öner 1973/Manisa 0 535 5875786 ''Sürküler dışı balıkları geri iade et '' Zamanını balık aramakla değil Balık yakalamakla geçir. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() mesut kardeş balıklar çok güzeller maşallah eee birde yerini ve hikayesini yazsaydın çok daha şık olurdu. avlarınız bereketli olsun her daim.
![]() |
![]() |
#9 | |||
Kaptan
|
![]() Mesut bey kutlarım güzel bir av ..
Resimler güzel av günü hakkında ve kullanılan takımlar ile ilgilide bilgi verseniz dahada güzel olacak.. Paylaşım için teşekkürler.. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() Mesut Abi tebrikler süper av olmuş paylaşım için teşekkürler.
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
polyester ve kurşun döküm jig sahteleri yaptım | mehmet_didim | El Yapımı | 8 | 30-04-2011 07:19 |
Güzel sitenin güzel yöneticilerine :) | Tuncay GÜNAY | Öneriler, Eleştriler, İstekler | 11 | 22-10-2010 00:42 |
Sonunda yaptım :) | Emre | FOTOĞRAFLARIMIZ | 20 | 11-04-2007 11:51 |
dün ne yaptım.. | mufi | DENİZ AVI KARADAN | 11 | 18-11-2006 20:42 |
Alanya Palamut (Açılış) | oguzkurt | FOTOĞRAFLARIMIZ | 1 | 07-10-2006 11:43 |