![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Bendeniz Yalçın Çölak.12.04.1961 Gölcük/Kocaeli doğumluyum.
Evliyim,üçü kız ikisi erkek beş evladım var.Küçük oğlum ve ortanca kızım evli,Büyük oğlum nişanlı,büyük kızımla küçük kızım okuyor.Gıda sektörünün pazarlama-satış kategorisinden emekliyim. İzmir-Menders-Maydanoz koy mevkiinde yazlık bir yörede ikamet ediyorum.Aynı yerde birde kafe-market işletiyorum. Balık avı hastalığına yakalandığımda daha yüzmeyi bile bilmiyordum.Yani kırk yıldan fazla oldu.Asıl zıpkıncıydım ama 2003 yılında geçirdiğim by-pass ameliyatından sonra ondanda emekli oldum.Şimdi oltacılık yapıyorum.Tabii yine amatörce ve 2/2 nolu tebligata katiyetle uymak kaydıyla.Saygılar. Bu mesaj en son " 06-07-2011 " tarihinde saat 08:07 itibariyle Yalçın Çölak tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() yalcın abı aramıza hos geldın benımde maydonoz koyunda mazım var eskılerınden ım oranın
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Değerli kardeşim Yalçın.İnan çok sevindim forumumuza üye olduğun için.Burası çoğunluğu İzmir de ikamet eden üyelerden oluşan,arada bir iki benim gibi iç su avcısının buluştuğu bir forum.Dostlarla girlikte olmaktan ben mutluyum inşallah sende mutlu olacaksın.onlara benden yakın olduğun için org.lara katılma ihtimalin de var.Rastgele,Hayırlı işler.
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Yalçın Bey hoşgeldiniz, sizlere keyifli paylaşımlar dilerim.
İmza ayarlarınızı yaparsanız bundan sonraki mesajlarınızda arkadaşlarımız size hitapta sorun yaşamazlar. Şimdiden rastgelsin
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Yalçın abi aramıza hoşgeldiniz keyifli paylaşımlar dilerim
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Abi aramıza hoşgeldiniz sizden öğreneceğimiz çok şey olabilir.Rastgele.
![]() |
![]() |
#7 | |||
Miço ![]()
|
![]() Yalçın kardeş aramıza hoş geldin keyifli paylaşım dilerim
![]() |