Geri Git   RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI > SOHBET ve EĞLENCE > Tanışma

Tanışma Üyelerimizle tanışıp kaynaşabileceğimiz bölüm.

Yanıtla

Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 10-07-2011, 22:08   #1
vostokoved
Oltacı

Varsayılan Vesselam

Herkese Merhaba. Hayırlısıyla şu amatör balıkçılık işine bulaşmışız ki, buradayız. Seneler evvel Seferihisar Sığacık'tan, sağolsunlar, birkaç arkadaşla denize açılmış ve balık tutma şerefine nail olmuştuk. Lakin açıkçası pek de cazip gelmemişti bana, anlayamamıştım yani. Geçen hafta içerisinde dört günümü Mordoğan'da, Yeni Liman'da balık tutamamakla geçirdim Kayınpederimin 20 yaşındaki oltalarıyla cebelleşip, ilk iki günü oltayı atamayıp sadece kendime isabet ettirmekle geçti. İnat edip oltaları kullanmayı öğrenip attık, geri kalan iki günü de oltaları atıp balık tutamamakla geçirdim. Lakin anladım ki, balık tutamasam da, hatta doğru yapıp yapmadığımı sorgulayıp dursam da, insanın kafasını çok güzel temize çekiyor oltanın başında beklemek, sabretmek, sadece bir şeyi düşünmek. Ehh, inşallah gelecekte balık da tutmak nasip olur, kıyıdan attığımız oltalarla. Kısmet.

Forum'u internetten buldum. Daha kurcalamadım yazılan çizilenleri. Eminim benim gibi yeni başlayan gerçek bir amatör balıkçı adayı için öğrenecek pek çok malzeme çıkacak.

Herkese rastgele...
vostokoved Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Sponsored Links
Eski 11-07-2011, 06:36   #2
ustam18
Kaptan

ustam18 kullanıcısının avatarı

Değerli Kardeşim(benden büyükseniz Abim)öncelikle forumumuza katıldığınız için tebrikler.
Olta balıkcılığı bir başkadır.sabır ister,vakit ister,ilacı olmayan bir hastalıktır.stres atmak için birebirdir.kafa dinlemek için bir bahanedir"balığa gidiyorum "demek.
Ad soyad yaş vb bilgileri girerseniz hitapta kusur etmemiş oluruz.Rastgele.
O Rh +
ÇANKIRI
ustam18 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 13-07-2011, 10:42   #3
pendikli balıkçı
Kaptan

pendikli balıkçı kullanıcısının avatarı

Aramıza hoşgeldiniz.Balık tutmanın bir sabır işi olduğu öncelikle altın bir kuraldır. Çünkü olta yapımı balıkta olan sıkıntılar falan hep sabır ister.Zaten işin inceliğini zamanla insan çözüyor.İmza ayarlarınızı yaparsanız size doğru hitap etmiş oluruz .Rastgele.
B Rh(+)

KÜÇÜK BALIK YOKSA BÜYÜK BALIK DA YOK!
pendikli balıkçı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 14-07-2011, 09:09   #4
gonencsenkal
Kaptan

gonencsenkal kullanıcısının avatarı

Aramıza hoşgeldiniz. Bu iş sabır işidir, herşeyden önce gönül işidir.Zamanla balık tutmaya başlarsanız bu işin asıl keyfine o zaman varırsınız. Sitede her türlü bilgiye ulaşmanız mümkün..Rastgelsin..
Eski 14-07-2011, 12:40   #5
Kamil ESEN
Kaptan

Aramıza hoşgeldiniz.Keyifli forumlar..

Sosyal Paylaşım

Gönderme Kuralları