![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım genelde sazan ve turna avına gidiyoruz arkadaşlarla. Ankarada yaşıyorum , av konusunda yardımlarınızı bekliyorum
|
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Merhaba,
Aramıza, ailemize hoş geldiniz... sizin de paylaşımlarınızı zevkle takibi bekliyoruz. Tecrubeli üstadlarımız mutlaka yardımcı olacaktır. imza ayarlarınızı yaparsanız, aliemizde hitap sıkıntısı yaşamayız. sevgi ve ışıkla kalınız
Metin (Alparsbeğ) Eşrefpaşa - İzmir, 1970 A Rh(+) ![]() ![]() Güzel Türkçe'mizi lütfen düzgün kullanmaya çalışalım. Ben mükemmel değilim, ama elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Sizlerin de desteğini bekliyorum. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen Kan Bağışı Kampanyamıza Destek Olun. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Üstad
|
![]() aramıza hoş geldiniz imza ayarlarını yaparsanız iyi olur
hitapta kusur yapmayalım |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||||
gRi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Aramıza ve ailemize hoşgeldiniz.
Keyifli forumlar dileriz. Rastgelsin ...
Mehmet BODUROĞLU 1974 / Merkez / MANISA 0532 4133895 A RH(+) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
ismail çakır | ADNAN | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 22 | 28-08-2007 22:05 |
İsmail Çakır adına-19Nisan | gokseldbuga | FOTOĞRAFLARIMIZ | 31 | 25-04-2007 19:45 |
03 Nisan 2007-Ismail Çakır adına | HALDUN YALIMLI | FOTOĞRAFLARIMIZ | 15 | 09-04-2007 15:39 |
İsmail Çakır adına | gokseldbuga | Videolar | 9 | 03-04-2007 09:56 |
30Mart Cuma-Ismail Çakır adına | gokseldbuga | FOTOĞRAFLARIMIZ | 15 | 31-03-2007 10:28 |