|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Arkadaslar bunu yapmadan önce bi hız testınıze bakın tt netten sonra bunu uyguladıktan sonra yapın farkı gorün
Başlat >çalıştır >gpedit.msc >bilgisayar yapılandırıcısı >yönetim şablonları >ağ >Qus paket zamanlayıcısı >ayarlanabilen bant genişliğini sınırla >etkin >bant genişlik sınırı = 0 >uygula >tamam deneyin görün ALINTIDIR. Arkadaşlar ben böyle şeylere inanmazdım ama hiç bir sakıncası yok biraz farkı göreceksiniz...Gerçi bir psikoloğa da danışmak lazım...Psikolojik olabilirmi diye.. Not :Yapmadan önce [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ten bir hızınıza bakın...Ben bakmadım sadece hızlandığını hissettim.... |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Ben bugün mektepte yaptım. Yapmadan önce hız 432.1 idi, yaptıktan sonra 436.2 oldu. Dediğin gibi Sami biraz farkı oluyor. Sağol...
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Arkadaşlar ADSL nin daha fazla performans göstermesi için sizlere
TRKY-DnsAyar adlı programını öneririm. Şahsım bu programı kullanmakta ve memnun olmaktadır. Yeni de değildir. Belki de ADSL var olduğundan beri var olan basit bir yazılımdır. Çalışma mantığını anlamadığınız yazılımlar kullanmanızı önermem, çünkü hiçbir yazılım var olan internet hızınızı daha fazla arttıramaz !!! Rüzgar2 adlı üyenin önerisi de yapılmalıdır çünkü doğrudur. Buna ek olarak önerdiğim yazılımı kullanmanız menfaatiniz icabıdır... Nereden inecek : [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Nasıl kullanılacak : Sadece küçük pencere altındaki "yeni bir DNS sunucusu seç" düğmesi tıklanacak NASIL HIZLI BAĞLANTI SAĞLAYACAK : Tüm sunuculara ping atacak. En kısa cevap süreli sunucular üzerinden 3 tanesini seçecek ve kullanacak. Peki sunucular sonra meşgul olurlarsa ne yapacak : Ayarlar menüsünden, yukarıdaki işlemin otomatik olarak yapma süresi seçilecek ve yeni sunuculara geçilecek. BÖYLECE NE OLACAK : Böylece daha hızlı bağlanacağız. Bu açıklamalardan hiçbiri alıntı olmayıp orijinaldir. Sadece sağ çamurlukta hafif bir boya var, hepsi bu... ![]() ![]() ![]() Sevgilerimle....
![]() |
![]() |
#4 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
#5 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Kardeşim bende yaptım sadece yazıcı yanmıştı...Bunun modemle ne alakası olabilirkii.Acaba modem firmalarının yaptığı bir virüs programımı?Yoksa virüsler modem firmalarınımı hedef seçti..
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Deneyimden sonra benim pc de boyut değiştirdi,epey hızlandı ve ısındı...
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Abi bu bilgisayar değilki bildiğimiz mangal...
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Ciddi bir konu açalım dedim olmadı..Sonra çok geyik yapıyorsun diye uyarıyorsunuz..Yine beceremedik...Benim nikimi gören ciddiye almıyor...
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Şaka bir yana Sami nin dediği yöntemi ( Başlat >çalıştır >gpedit.msc >bilgisayar yapılandırıcısı >yönetim şablonları >ağ >Qus paket zamanlayıcısı >ayarlanabilen bant genişliğini sınırla >etkin >bant genişlik sınırı = 0 >uygula >tamam deneyin görün ) bundan 3 ay önce denedim ve halen de bu ayarı kullanıyorum,evet faydasını gördüm.Lakin ayarlamayı yaptıktan sonra ADSL bağlantısında bir değişiklik hissetmeyenler varsa,birde kablolamalarını kontrol etsinler derim,çünkü asıl parazitlenmeyi yani hattı kirletenler bakımın önemli bir rol oynar.
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Sevgili erol sen bir de cfosspeed i gör..İnanamazsın..Bir sürü pc dergisinin yorumlarını okudum ve kurdum gerçekten hızlanıyor...[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] da var..Bir oku..
![]() |
|||
![]() |
![]() |