![]() |
#1 | |||||
Üstad
|
![]() merhaba arkadaşlar
arkadaşımla saat 5 gibi limandan denize açıldık .avlak yerine geldiğimizde takımları denize indirdik ama 3 saat tık yok sonra 1 tane sonra 1 tane daha sonra 2 saat tık yok sanırım balık iyice seyrekleşti .yeni kertirize doğru yola çıktık oltaları attık .10 dk bekledikten sonra benim olta doldu arkadan arkadaşımınki . ben balığı yukarı almaya çalışırken oltalar dolandı . balığı tekneye almak için kepçeyi elime aldığım anda 0.50 misinayı patlattı . Sonra arkadaşım balığı çekmeye başladı ama o kadar sert çekiyordu ki oltaya kalama ver dediğim halde o ısrar etti balığı gördük ben kepçeyi hazırlarken o zorlamaya devam etti ve onun 0.50 si de patladı hem de yeni misinası.Ama balığa arkasından bakışı unutulmaz ( 8- 10 kg civarı ) . 3 granyoz ile limana dönmek zorunda kaldık . Bu arada geçen hafta bacanakla balığa çıktığımda 3.6 kg granyoz çekti ama sanırım işlerinin yoğunluğundan siteye resimleri koyamadı onun yerine ben koyuyorum . herkeze rastgele takım 0.50 misina 5 numara iğne yem iri teke derinlik 22 m. hava 3-5 kuzey [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Miço ![]()
|
![]() Ergün tebrikler çok güzel bir av olmuş balıklar güzel Allah daim etsin dilerim daha iyileri nasip olur rastgelsin
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Üstad
|
![]() ellerine sağlık abicim güzel av olmuş afiyet olsun paylaşım için teşekkürler
![]() ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Hey maşallah bu görüntülere daha ne denilebilir ki
Tebrikler
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Bu kadro da gerçekten balığın piri Murat abi ve Ergun abi sizi bir kez tebrik etmek yetmez gerçekten çok tebrikler
![]() Murat abi bu aralar gözükmüyor kırıldığımızı iletir misin Ergun abi.
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Üstad
|
![]() anıl kardeşim iletirim tabi de bu aralar işleri yoğun . bende resimleri koyduğum için ha ben ha kendi diye düşünüyor herhalde .
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Granyozlar gayet güzel görünüyor az ama öz almışsınız bir sonraki avınızın daha da iyi geçmesi dileğiyle.. sevgiler
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
21/05/2011 Avı (İzmir) | xanderzone | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 9 | 24-05-2011 11:01 |
19 Mayıs 2011 İzmir Körfezi av raporu | ergundürüsel | Ergun Dürüsel | 10 | 21-05-2011 10:11 |
Gecikmiş bir av raporu Çandarlı Körfezi ve Palamutlar | gonencsenkal | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 27 | 20-01-2011 07:39 |
05.08.2009 İzmir Körfezi | mersincorp | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 10 | 30-10-2009 18:56 |
14.01.07 Seferihisar Körfezi Raporu | levrek | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 25 | 19-03-2007 21:26 |