|
Öneriler, Eleştriler, İstekler Forum hakkındaki öneri, istek ve eleştrilerinz... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Forum da yeniyim daha tanışalım dedik,
Ben Artvin / Arhavi den katılıyorum bir karadenizli olarak balık tutma hevesim çok olamsına rağmen bu işde ustalaşamadık daha üstadlardan taktikler ve tavsiyeler alacağız ve bu balık işini kavrayacağız inşallah. Benim evimin yanından ırmak geçiyor ve orada kırmızı benekli alabalıklar, kefaller bolmiktarda mevcut, bunları nasıl yakallarım denize uzakılığımda 250-300 mt bu mevsimde denizde kıyıdan olta ile hangi balıklar nasıl tutulur. üstadlardan yardımlar beklemekteyim. şimdiden teşekkürler. |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() E be İbrahim Kardeş hem tatlısu hem tuzlusu yanında sen bizden yardım istiyosun.o yöredeki avcılarla temasa geçsen daha iyi yardım alırsın gibime geliyor.şimdi ben tatlısu avcısı olarak sana kaşık ,mebs kullan diyeceğim ama oradaki balıklar neye atlar bilemem.yani benim yardımım "yayladaki yoğurda sarmısak dövmek" gibi bişey olacak.denizde avlanan arkadaşlardan mutlaka sana tavsiyeler gelecektir. Sana bol şans.Rastgele.
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() İş yerinde Arhavili bir arkadaşımız var. Her sene memlekete giderken 2 - 3 adet mebs alır. Bölgede dere avlarında en etkin malzemenin bu olduğunu söylüyor ve resimlerden gördüğüm kadarı ile de baya güzel balıklarda tutmuş.
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Aramıza hoşgeldiniz. Tatlı su konusunda bilgilerim çok ama çok az denecek kadar azdır o yüzden size pek yardımcı olamayacağım. Bölgeniz denizinde yer alan balıkları açıkça pek bilmiyorum eğer o balıkları bilseydim size yardımcı olmaya çalışabilirdim..
![]() |
![]() |
#5 | ||||
FCR/SGR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Yapay sinekle at çek yaparak alabalık yakalanabilir. Saygılar.
![]() ![]() Cem | 0 RH+ | İzmir | 20 Nisan Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı düzenlemek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Hoş bulduk Anıl bey.
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Teşekkürler denemekte fayda var. xnode
Bi kırmızı benekli alabalık yakalayabilsem... Hadi hayırlısı bakalım. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Balık tutmak için bot tercihiniz... | ilker_kayaalp | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 8 | 22-08-2011 08:52 |
Yelken seyri sırasında balık tutmak! | Compass | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 0 | 13-08-2010 14:29 |
İzmir'de balık tutmak | Tyler Durden | Amatör Balık Avı nedir nasıl yapılır? | 14 | 05-05-2010 09:25 |
balık yemek ve tutmak | genc balıkcı tunahan | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 5 | 26-07-2007 21:39 |
Balık tutmak için en iyi 10 nokta | Güven ÖZYELDAN | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 7 | 19-02-2007 10:28 |