|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||||
Miço ![]()
|
![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] bu hafta balığa gitmeyecektim ama rüzgar ve soğuğun azalması beni bu haftada balık peşine düşürdü. devamlı oltalarımı kopartan balıktan şikayet ede ede sonunda faili ele geçirdik daha doğrusu yanımda avlanan arkadaş yakaladı ama o yemediği için balığı bana verdi, resimde gördüğünüz mığri (yılan balığı) nasıl soyulur nasıl yenir bende bilmiyorum ama forumda deneyimli arkadaşlarımın bana yardımcı olacağı düşüncesindeyim. herkese rastgelsin
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Miço ![]()
|
![]() unuttum bu arada tarifini verdiğim yemciye akşam gittiğimde güzel bir sürprizle karşılaştım.
adamın tüm yemleri tükenmiş bende başka yerden almak zorunda kaldım yemlerimi
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() cengizhan kardeşim balıklar mükemmeler ellerine sağlık afiyet şeker olsun
![]() |
![]() |
#4 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Cengiz selamlar.
Balıkların gene canını yakmışsın tebrikler. ![]() ![]() ![]() Bu hafta havaların güzel olması sebebi ile her yerde yemler ve tekneler tükenmiş durumdaydı. Balığa çıkma planımdan dolayı yemleri hafta sonuna bırakmadan aldım ve kenara attım. NOT: Senin tarif ettiğin yemci bir harika, ayrıca teşekkür ederim. Selamlar... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Miço ![]()
|
![]() Cengiz arkadaşım ellerine sağlık tebrikler afiyet olsun...
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Tebrikler,çok başarılı bir av olmuş.
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Tebrik ederim kardeşim güzel av ellerine sağlık ben senin merayı bayağı kıskanmaya başladım maşallah hiç boş çevirmiyor.....
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Üstad
|
![]() Cengiz tebrikler
![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Cengizhan kardeşim askerleri yine dizmişsin tebrikler bize balık bırakmadın
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||||||||
Miço ![]()
|
![]() Alıntı:
Alıntı:
![]() ![]() ![]() ne yapalım bizde bayat boru kurdu ile avlandık ![]() ![]() ![]() Alıntı:
teşekür ederim daha iyileri sizin olsun. teşekür ederim daha iyileri sizin olsun. Alıntı:
teşekür ederim daha iyileri sizin olsun. kurutmaktan ziyade isparozları temizledim artık oltalarınıza daha iyi balıklar gelir diye tahmin ediyorum
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
26-02-2011 | 1940g | FOTOĞRAFLARIMIZ | 10 | 02-01-2012 12:53 |
15.10.2011 Av raporu | cngerol | DENİZ AVI KARADAN | 18 | 22-10-2011 07:47 |
09,04,2011 av raporu | oscar kaptan | FOTOĞRAFLARIMIZ | 28 | 17-08-2011 12:21 |
08.05.2011 av raporu | gonencsenkal | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 41 | 11-05-2011 21:56 |
27-02-2011 | 1940g | FOTOĞRAFLARIMIZ | 10 | 03-03-2011 09:08 |