|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Sevgili arkadaşlar hepinize merhaba ;
Sevgili kankam Levent ve ben,cumartesi Aliağa Rastgele Av'a Mehmet kardeşimizin yanına uğradık.Ryobi Ecusima 6000 Vi ve Discovery 6000 Surf makinaları kıyı avlarında kullanmak üzere Levent kankama aldık.Geri dönüş esnasında Levent'in yeni keşfettiği avlağı görmek üzere yolumuzu o yöne çevirdik.Avlağa vardığımızda poyraz deli gibi esiyordu,beş dakikada kulaklarımız yere düştü,neyse ki poyraz karadan denize esiyordu bulunduğumuz yerde ve poyrazlarda bu yer belli ki iş yapacaktı. ![]() Akşam yemeğini yemiş,televizyon seyrederken telefonum çaldı,Levent -hadi kanka benim makinaları deneyelim yarın -Levo delimisin sen,bu havada balık Bu konuşmalar yaşandıktan sonra bende oltalarımı hazırladım hemen erkenden yattım.Saat 05:00 Levent deli gibi arıyor...ver elini yeni avlak deyip yola çıkıyoruz.Avlağa vardığımızda poyraz tokat gibi vuruyor suradımıza suradımıza,katlanacağız ne yapalım... Madya ile oltalarımızı yemliyoruz ve başlıyoruz beklemeye...Daha beş dakika geçmişti ki oltalarımdan birine basıyor balık...Gelen hiç de yabancı değil ![]() ![]() Arkasından on dakika sonra,madya ya atlayan kör bir minekop ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İşte böyle bir av daha yaşadık aniden gerçekleşen,benim için neticesi iyi olan...Siz dostlara da böyle güzel ve şanslı avlar olması dileklerimle...RASTGELE ![]()
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() üstat tebrik ederim, cumartesi ve bugün bende denedim Aliağa dan ama bende kayda değer bişi yok malesef...
![]() |
![]() |
#3 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Mehmet tebrikler.
Sende kırmışsın balığın belini. Tüm balıkları tutarsan kalmaz tabi ekürine. ![]() ![]() ![]() Daha güzellerini tutman dileğimle... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Tebrikler..paylaşım için de teşekkürler..anlatım güzel olmuş..hani arkadaşa ayakkabı almaya gidersin de en güzel ayakkabıyı sen alır çıkarsın o hiç alamadan geri döner
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Mehmet kardeşim temiz ve güzel av eline sağlık rasgelsin
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Üstad
|
![]() Mehmet,ekürünün yerinde ben olsan seni bir daha balığa çağırmam.
![]() ![]() Çünkü sen olmasaydın belki o balıkları ekürün tutacaktı.. ![]() ![]() ![]() İşin şakası böyle bir havada balığa gitmeniz ve bu güzel balıkları almanız büyük başarı.Her ikinizi de kutlarım.Avlarınınızın devamını dilerim..
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Herkes balığa giderken yanına usta arıyor. Senin gibi ustalarada balıklar saygı gösterip boş çevirmiyor kardeş. Yani ustanın iyisini herkes anlıyor, tanıyor, biliyor, hürmet ediyor.
Bu manada bende sizleri kutluyorum ve teşekkür ediyorum.
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Tebrikler Mehmet abi fırtınaya rağmen çok güzel balık almışsınız, avların bu sene gayet verimli geçiyor umarım hızına hız katarak devam edicektir
![]() Daha güzellerinin yine seninle olmasını dilerim abi. Rastgelsin..
![]() |
![]() |
#9 | ||||||||||
Tayfa ![]()
|
![]() Alıntı:
Sevgili Bekir,yılma devam et avlarına bir gün ummadığın anda gelir güzel şeyler bunu unutma ![]() Alıntı:
Sevgili Murat katılım için teşekkürler ![]() ![]() ![]() Alıntı:
Sevgili Ramazan aynen dediğin gibi,onun için av yaptık ben yakaladım geldim ![]() Kubilay bey katılım için teşekkürler...Daha iyilerini yakalamanız dileğiyle... Alıntı:
Süleyman abim çok teşekkürler ![]() ![]() ![]() ![]() Alıntı:
Ahmet bey güzel sözleriniz için teşekkürler ![]() ![]() Alıntı:
Sevgili Anıl teşekkürler kardeşim ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Böyle sert bir havada son derece güzel bir av yaşamışsınız tebrik ediyorum.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
26-02-2011 | 1940g | FOTOĞRAFLARIMIZ | 10 | 02-01-2012 12:53 |
23.10.2011 | cngerol | DENİZ AVI KARADAN | 17 | 25-10-2011 11:57 |
27-02-2011 | 1940g | FOTOĞRAFLARIMIZ | 10 | 03-03-2011 09:08 |
Sazlıcada Fırtınaya Rağmen | Kamil ESEN | DENİZ AVI KARADAN | 17 | 03-11-2010 20:39 |