|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Gündüz yaptığımız Granyoz avından sonra 1-2 saat dinlenip ardından canlı yem tutmaya çıktık.Canlı yemleride tuttuktan sonra sıra gece, levrek avına gelmişti. Akışta geze geze yaptığımız avda canlı yem, gezer kurşun, tek iğneli takım kullandık.Sonuçta 7 adet levrek ile beraber evimize döndük.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
ATTIM AĞZINA GİRSİN BOĞAZINA ![]() Murat Baykent / İzmir / Çeşmealtı 16.06.1970 B+ Bu mesaj en son " 06-12-2011 " tarihinde saat 10:10 itibariyle muratbaykent tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Miço ![]()
|
![]() tebrikler ustad maşallahın var.
daha irileri rast gelsin
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Teşekkür ederim Cengiz.Balık peşinde koşmaktan bitap düştük ama karşılığınıda aldık.Sizede rastgelsin.
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Murat abicim bu balıklar niye bu kadar yakışıklı
![]() Çok güzel av olmuş, daha irilerinin yine sizinle olmasını diliyorum. İğneniz keskin olsun ![]()
![]() |
![]() |
#5 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#6 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Sanırım tadı damağınızda kalan, harika bir av güncesi yaşamıssınız..Eh...Darası başıma inşallah...
![]()
![]() |
![]() |
#7 | |||||||||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() Teşekkür ederim Serkan.Rastgele. Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
![]()
ATTIM AĞZINA GİRSİN BOĞAZINA ![]() Murat Baykent / İzmir / Çeşmealtı 16.06.1970 B+ Bu mesaj en son " 13-12-2011 " tarihinde saat 07:52 itibariyle Ahmet TARİH tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() Cuma günü için şimdilik haberleştik sayılır aksilik çıkmazsa tekneye bir üçüncü lazım olabilir ![]() Görüşmek üzere abi ![]()
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() abi valla bravo güzel birgün geçirmişsin rastgele
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Üstad
|
![]() MAŞALLAH tek kelime harikasınız
![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
03-12-2011 Levrek avı | ergundürüsel | Ergun Dürüsel | 15 | 06-12-2011 15:25 |
Silikonlu levrek çaparisi ve levrek avı | Bahadır Sarıca | Çapari | 7 | 23-09-2011 18:41 |
levrek avı-3.gidiş 6 levrek.iyi bir eğitmenim sanırım :) | akinyildiz81 | DENİZ AVI KARADAN | 35 | 28-06-2011 09:48 |
levrek... | ismail çakır | FOTOĞRAFLARIMIZ | 17 | 02-12-2007 07:30 |
Levrek | Sohbetcibaba | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 1 | 31-05-2006 08:29 |