|
GPS Global Positioning System |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Arkadaslar asagidaki linklerde bir cok yazilim var, ben [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] i indirdim kurdum suan onunla ugrasiyorum, foto eklerim, laptonuz bir GPS alicisi usb veya bluetooth olabilir, kullanabilirsiniz, tek sorun ucuz veya uygun fiaytli chart bulmada sanirim
![]() Bunlardan kullanan varsa tecrubelerini paylasirlarsa bizde ogrenmis oluruz. Free ENC Viewers CARIS Easy-ENC [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Fugawi View ENC [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ENC Data Handler for ArcView [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] NavPak, a PC and Pocket PC chart plotter [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Polar Navy - Free ENC chart viewer [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Yahnav - Demo ENC viewer [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ScanNav - Demo ENC viewer [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] OpenCPN - Open Source ENC Viewer [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] MarinePlotter [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Envitia MapLink Pro - Demo ENC Viewer [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Not; ayrica Iphone veya Android cep telefonlarinda veya yeni cikan Tablet PC veya Apple Ipad tarzi uzerinde GPS olan aletlerde kullananlar varsa onlarida tecrubelerini anlatmaya bekleriz ![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Değerli arkadaşım bilğilendirmene çok teşekkür ederim...
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|