|
![]() |
#1 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() kurbaga bacgi yiyen war mi arnizda bence mukemmel bir tadi tadi war....
ben izgarada yedim aninda gorun tu asli yagda yumartaya batirilip,unlanip kizartmasi yeniyomus daha okadar yakalayamadim. Ama gercekten tavsiye edrim denenmesi gereken bir et turu.. ![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Kurbağa bacağı hiç yemedim açıkçası. Her cins kurbağa uygun mudur, yoksa sadece belirli cinsler mi yenir acaba?
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() bildigim kadariyla tatli su kurbagalari yeniyor. Ben sahsen onlari yiyorum
![]()
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() KURBAĞA BUDU PROVENSAL
5 Adet Kurbağa Budu 1 Adet Soğan 2 Diş Sarımsak 1 Çay.kaşık Worcehester sos 1 Çay.kaşık Soya sos 1/2. Çay.kaşık Kekik 1 Çay.kaşık Maydanoz Yapılışı Kurbağa butları temizlenip ,gereksiz kemikler kesilip,alınacak.Tereyeğı ile ince kıyım soğan ve ezilmiş sarımsak ezilmiş tane karabiber ile sote edilip,şarap çektirilir.Taze domates rendesyle pişirilir.Tuz,soya sos ve worcehester sos,kekik ince kıyım maydanoz ile tatlandırılıp servis edilecek.
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#6 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Ne kadar lezzetli olsada içime sinmez heralde yerken rahatsız olurum ama başka bişey diye verseler beğenebilirim psikoloji meselesi yinede teşekkürler Salih
![]()
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() dunyada tadilmasi gereken 50 tat arasinda. bence bi gun denemelisin
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Yeni yemekleri denemek konusunda pek de tutucu sayılmam, denemeden karar vermemek lazım. İlk fırsatta denemeli...
![]()
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Arkadaşlar burası balıkcı sitesi ,lütfen kimse konuyu değiştirmeye kalkışmasın.
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() ben sadece bilginiz olsun istedim. bi cok balik etinden daha guzel. memlekette zaten bicok sey yenmio salgangoz sumuklu bocek vs.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|