|
![]() |
#1 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() kurbaga bacgi yiyen war mi arnizda bence mukemmel bir tadi tadi war....
ben izgarada yedim aninda gorun tu asli yagda yumartaya batirilip,unlanip kizartmasi yeniyomus daha okadar yakalayamadim. Ama gercekten tavsiye edrim denenmesi gereken bir et turu.. ![]()
__________________
cihana hitabe |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Kurbağa bacağı hiç yemedim açıkçası. Her cins kurbağa uygun mudur, yoksa sadece belirli cinsler mi yenir acaba?
__________________
Mert Topoyan İzmir - 1978 Navigare necesse est... 2 metre de derindir, 20 metre de derindir... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() bildigim kadariyla tatli su kurbagalari yeniyor. Ben sahsen onlari yiyorum
![]()
__________________
cihana hitabe |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() KURBAĞA BUDU PROVENSAL
5 Adet Kurbağa Budu 1 Adet Soğan 2 Diş Sarımsak 1 Çay.kaşık Worcehester sos 1 Çay.kaşık Soya sos 1/2. Çay.kaşık Kekik 1 Çay.kaşık Maydanoz Yapılışı Kurbağa butları temizlenip ,gereksiz kemikler kesilip,alınacak.Tereyeğı ile ince kıyım soğan ve ezilmiş sarımsak ezilmiş tane karabiber ile sote edilip,şarap çektirilir.Taze domates rendesyle pişirilir.Tuz,soya sos ve worcehester sos,kekik ince kıyım maydanoz ile tatlandırılıp servis edilecek.
__________________
cihana hitabe |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
__________________
Dalgalardir evimiz Yosun kokar tenimiz Enginlere bin selam BIZ DENIZCIYIZ Cumhur 1980 Berlin |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Ne kadar lezzetli olsada içime sinmez heralde yerken rahatsız olurum ama başka bişey diye verseler beğenebilirim psikoloji meselesi yinede teşekkürler Salih
![]()
__________________
Taygun KOCABIYIK 13/07/1988 İZMİR Her türlü sorun, soru ve iletişim için -www.facebook.com/taygun.kocabiyik |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() dunyada tadilmasi gereken 50 tat arasinda. bence bi gun denemelisin
__________________
cihana hitabe |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Yeni yemekleri denemek konusunda pek de tutucu sayılmam, denemeden karar vermemek lazım. İlk fırsatta denemeli...
![]()
__________________
Mert Topoyan İzmir - 1978 Navigare necesse est... 2 metre de derindir, 20 metre de derindir... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Arkadaşlar burası balıkcı sitesi ,lütfen kimse konuyu değiştirmeye kalkışmasın.
__________________
F. Mehmet Koray 1948 ANK. ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() ben sadece bilginiz olsun istedim. bi cok balik etinden daha guzel. memlekette zaten bicok sey yenmio salgangoz sumuklu bocek vs.
__________________
cihana hitabe |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|