|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() önceden söz verdiğim gibi bu haftaki avdan bir görüntü.(yaklaşık 3 kg lık bir alabalık.daha önceden bu kadar büyüğünü yakalamamıştım)buda forumun şansı olsa gerek.
herkese rastgelsin. |
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() resimi ekleyemediniz sanırım zaten şu an sitemizin resim ekleme seçeneği malesef çalışmıyor. (onunla uğraşıyorum şu an)
Şimdilik [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] sitesine yüklerseniz sevinirim.
![]() |
![]() |
#3 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() beklediğimiz resim geldi
![]() tebrikler çok iri bir ala
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() gerçekktenn güzell av olmusss tebriklerrrr bizdee alabalıgaaa giderizzzz amaaa hep 1 kilo en büyügüü iki kiloo çıkarrrr daha 3 kiloluguna rast gelmediii
![]() rast gelsinn herkeseeee ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() gerçekten güzel bir balık, tebrikler...
![]() |
![]() |
#6 | ||
Guest
|
![]() Ramazan kardeş ben tuzlu sucuyum.Tatlı suda eber gölünde şansımı ne zaman denesem hiç yüzüme gülmedi.Ama senin balığı gördükten sonra inşallah bu sene Salihli Demirköprü barajı içinde alabalık yetiştiriciliği yapan bir arkadaşım var.Bir cuma akşamı ona misafir olup ertesi gün bende tatlı su balığı avcılığı denemek istiyorum.Bereketli olsun...
|
||
![]() |
![]() |
#7 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() ben yeni üye oldum arkadaşlar ..önmüzdeki hafta sonu inş bende demirköpprüde olucam..bunlar gerçekten faydalı ve öğretici bilgiler bende yeni duyuyorum bunları..emeği geçenlere teşekkürler...
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() Çok iri bir alabalık . Tebrikler . Uzun zamandır balığa gidemedim . Çok özledim inşallah çok yakında yeni alabalık fotoğraflarıya buluşuruz. Bu alanın türü nedir? Gökkuşağımı?
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Bunlarda Benden | paşalı | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 12 | 30-01-2008 23:15 |
benden ilk görüntüler | hamurabi | Videolar | 0 | 26-12-2007 19:54 |
benden bu kadar | BLACK SHARK | Makara - Makinelerle İlgili Herşey | 6 | 29-09-2007 07:42 |
Bir Tane de benden | BLACK SHARK | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 0 | 28-08-2007 15:47 |
Bunlar da benden | katiti | FOTOĞRAFLARIMIZ | 23 | 02-04-2006 04:07 |