|
|
|
|
#1 | ||
|
Guest
|
Mustafa kurdas adlı bu amatör balıkcı arkadaşımızı paylaşımı icin teşekkür ederiz.iyi seğirler. |
||
|
| Sponsored Links |
|
|
#2 | ||||
|
Kaptan ![]()
|
Arkadaslar o sisle nasil aliyor sülünezleri?bu sülünezler dikey olarak mi duruyorlar hep..?
|
|
|
|
#3 | ||||||
|
Oltacı ![]()
|
Alıntı:
|
|
|
|
#4 | |||
|
Guest
|
Alıntı:
|
|||
|
|
|
#5 | ||
|
Guest
|
Bu şekilde bir sülünez cıkarmasını biliyormusunuz bakalım.
|
||
|
|
|
#6 | ||
|
Guest
|
BU şekilde sülünez cıkarma tekniğini ilk defa görüyorum kullandığı sıvı nedir acaba.
|
||
|
|
|
#7 | |||||
|
Oltacı ![]()
|
Alıntı:
ama dediğin gibi isteyen arkadaşlara çevremde çıkartıp satıyorum ve bandırmada 5 sene önce bu işi ben başlattım oda insanların kendi istekleriyle gelişti balıkta devamlı yem iştiyorlardı kullanmaları için veriyordum birdaha istemek insanların abesine gittikleri için böyle bir teklif getirdiler bende kabul ettim ve şipariş üzerine çıkarmaya başladım olay bundan ibarettir![]() |
|||||
|
|
|
|
|
#8 | |||||
|
Oltacı ![]()
|
Alıntı:
videodaki çıkartılan yemler sipariş olarak çıkartılmıştır ve hiç biri ziyan edilmemiştir kırık olanlarda kendime ayırır kullanırım sanırım konu biraz açıklığa kavuşmuştur![]() |
|||||
|
|
|
|
|
#9 | ||
|
Guest
|
evet cumhur dikey duruyor ..
şişte dipteki muhtemel sülünes deliklerine görerek batırıldıgında.. cuk...sülünesin içinden geçiyor kum da sülünez midye gibi agzını(kabugu) acar işte o anda şiş yumuşak etine batıyor.. ucunda da ters çentik var ok ucu yada iğne ucu gibi.. aldıgı sülünesi şişin diger tarafından boşaltoyor. iyi iş. te merasını bulucan 10 tanesi 1,5/1,75 yerine göre da izmirde satılıyor. bilirsin.. |
||
|
|
|
#10 | |||||
|
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
Kürekle çıkarılanları daha makbul oluyor böye çıkartıldığında bazen en güzel yeri kopmuş oluyor.
Videoyu hazırlayan Mustafa Kurdas 'a ve bize ileten Rauf kaptanıma teşekkürler.
|
|
![]() |
| Sosyal Paylaşım |
| Konu Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
|