|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Herzamanki gibi eskifoça limandaydım.Bütün gün at çek yapmayı planlıyordum, sabah 10 gibi kalenin önündeki teknelerden avlanmaya basladım.Bulunduğum derinlik 10 mt civarındaydı ve alttan gelen geçen balıkları yaklaşık 4 5 mt derinliğe kadar görebiliyordum 3lü takıma yaklaşık 5cmlik silikon sahte yemleri takıp işe başladım.Yarım saat sonra bi vuruş aldım ve tasmaladığımda takım dağıldı
![]() Şu ana fotoğraf makinasının ara kablosunu bulamadığım için fotoğrafı koyamadım.Yakında inşallah bulurum.Tekrar bilgilenmeniz için söylüyorum çok güzel balıklar var ve tecrübeli abilerimiz çok iyi levrekler alabilir foçadan herkeze rastgelsin..
Özgür Türkekul 01/08/1984 İzmir Karşıyaka Bu mesaj en son " 30-05-2008 " tarihinde saat 16:59 itibariyle arayadis tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() sonucu beklediğinden azda olsa zevkli ve bol balıklı bir gün geçirmişsin.silikon ve rapalanın dışında istavrit çaparisi veya dipten yemli takım denemedinmi? belki onlar sonucu değiştirebilirdi. avların devamını bekliyoruz,tebrikler
![]()
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Erhan abi dipten yemli takıma 1 2 isparoz geldi vuruşlarda zayıftı vakit harcamıyım dedim, istavrit çaparisine de cevap alamadım, levrek için canlı balık taktım ondanda sonuç yoktu şanssız bi gündü okadar balığa rağmen ama en azından elim boş dönmedim.Teşekkürler.
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Özgürcüm öncelikle tebrik ederim.Özendim gerçekten.
Avlandığın yeri biliyorum.Bahsettiğin balıkları görmene, hatta oltayı farkedip takip etmelerine şaşırdım.Bayadır Foça ya giden ve avlanan birisi olarak, levrek, baraküda gibi balıkların ortalıkta dolanmasına çok sevindim. Çoğu zaman bukadar cömert olmamıştı Foça. Balıkların yemi farkedip vurmaması ise kullandığın sistemle ilgli olmalı.Örneğin misinan kalın olabilir.Tavsiyem 0,12 mm. lik örgü ip dene.Ya da florokarbon misinayı leader(öncü) olarak kullan. Hedef küçült(biraz askeri bi terim oldu ![]() İlk fırsatta ben de gelip bir-iki at-çek yapıcam.Hala oralarda olursan beraber takılırız belki ![]() Afiyet olsun şimdiden ![]()
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Özgür abi bi dahaki sefere oranın ifLağını kesiceksin ben buna inanıyorum
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6 | |||
VİP ![]()
|
![]() Özgür bir dahaki sefere kazanan sen olacaksın.
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Yardımlarınız ve iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.Fotoları atabildim bilgisayara.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [url=http://g.imageshack.us/g.php?h=522&i=dsc01797qu2.jpg][IMG] Buda balıgımızı köpekbalığı edasıyla göstermek icin baska bir açı ![]() ![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Ben [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [url=http://g.imageshack.us/g.php?h=341&i=dsc01806wo3.jpg][IMG Buda katil [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Bu deniz kenarında balık tutmak adına yapılan yeni takımlar ve fikirler de o an çok zevkli oluyor.Sonuçta kofanayı almışsın
![]()
![]() |
![]() |
#9 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() tebrik ederim özgürcüm benim memleketin balıklarından faydalanmışsın..afiyet bal şeker olsun
![]() |
![]() |
#10 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Merhaba,
Özgürcüm sahte Yozuri galiba?Sırtı yeşil renk mi?Pins minnow serisinden sanırım ama hangi model olduğunu hatırlayamadım..
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Avlaklarımdan Eski Foça | Hasan BALIKÇI | DENİZ AVI KARADAN | 65 | 01-11-2012 20:21 |
20.02.2009 Eski Foça | arayadis | DENİZ AVI KARADAN | 15 | 05-11-2011 20:00 |
16 Ocak Cuma - Eski Foça Liman | arayadis | DENİZ AVI KARADAN | 16 | 21-10-2011 11:33 |
eski foça | faruk35 | DENİZ AVI KARADAN | 8 | 10-11-2009 18:17 |