|
Dökümanlar ve Makaleler Makale veya döküman yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||
Kaptan
|
![]() Evet dostlar..
Artık Bende Belgeli bir Amatör Balıkcıyım.. Ne zamandır almayı planlayıp da üzerine düşmediğim belgeyi, Birol (birolksk) abimizin koşuşturması ve inceliği sayesende sonunda edindim.. Eski belgeler alelade bir karton parçasıykan yeni belgeler Ehliyetlerin kalitesende olmuş.. Buda Amatör balıkcılara verilen değeri gösterir .. İşte yeni AMATÖR BALIKCILIK BELGESİ.. ![]() ![]() Bu mesaj en son " 16-03-2010 " tarihinde saat 07:53 itibariyle Necati ARAT tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Tescilli balıkçım Necati abim hayırlı olsun
![]()
![]() |
![]() |
#3 | |||
Kaptan
|
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Necati hayırlı olsun.Kaça aldın?
![]() |
![]() |
#5 | |||
Kaptan
|
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Necati abim hayırlı olsun inşallah.
Artık seni teknedende hiç kimse tutamaz ![]() ![]() ![]() Bundan sonra tekne maceralarınıda bekliyoruz ona göre ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||
Kaptan
|
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Necati hayırlı olsun,bende çıkartmak istiyorum fakat bir türlü üzerine düşemedim.
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||
Kaptan
|
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Necati biraz sonra haber gelince durum kesinleşir.Eğer gerçekten söyledikleri gibi 30 tl ise bende izmirden alırım..
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Amatör Balıkçı Belgesi | BALIKÇIHOROZ | Amatör Balık Avı nedir nasıl yapılır? | 25 | 07-04-2010 20:05 |
Yeni!!! Amatör Tatlisu Balikcilarina Yeni Pratik Bilgiler Tanitim Videolari | balıkcı omer | Videolar | 7 | 26-03-2008 21:45 |
purofosyonel balıkcılık belgesi? | cemeryem | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 1 | 05-12-2007 17:35 |
Amatör Balıkçılık Belgesi ve hakkında Kanun | olympusis | Dökümanlar ve Makaleler | 8 | 29-03-2007 21:41 |