|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() öncelikle herkese rastgele diyelim.
Biz arkadaşlarla sığacık güneşköyden şişme botumuzla balığa çıkmayı düşünüyoruz ama yabancı olduğumuz biyer nerde ne balık yapar pek bilemedik.o taraflada av yapan arkadaşlarım ve abilerimizden ufakt olsa bi tarif alırsak çok sevinicez.Direk kerteriz sormuyoruz tabikide.Maksat eve eli boş dönüp hamınlara makara olmamak ![]() ![]() Neyse uzun lafın kısası şimdiden saolun herkese rastgele....
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Üstad
|
![]() Erkin kardeşim sığacık bölgesinden çıkan benim yiğenim var.Kendiside sitemizin üyesidi.(EJDERBALIKCI) kendisiyle görüşüp size yardımcı olmasını sağlıyacağım..
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() slm erkin kardeş ara beni yardımcı olurum. 05355978435
![]() |
![]() |
#4 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() saol mustafa abi numaranı aldım.
bu hafta gidemedik diye aramadım.ama yakın zamanda gelicez nasipse. hem oturur sohbet eder bi çay içeriz hemde senden biraz sığacık hakkında bilgi alırız. çok saol şimdiden ilgine şimdiden teşekkür ederim. herkese rastgele, kolay gele...
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Kesinlikle misafirperverlikte var. Sevgili Mustafa ile tanışma şansım olmadı ama Süleyman Kaptan'ı tanımak gibi bir lükse sahibim
![]() Karşılaşmak ümidiyle sevgiler
![]() |
![]() |
#7 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() ARKADAŞLAR MERHABA
BEN DE TEKNEMİ SIĞACIK MARİNAYA BU PAZAR GÜNÜ İNDİRMİŞ BULUNMAKTAYIM BİR ARAYA GELİP BULUŞMAK İSTERİM KOLAY GELSİN CEM ÇELİKER 0 536 264 5244 ![]()
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Üstad
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Alıntı:
Teşekkür ederim, Doğru söylüyorsun ben oradaki balıkçıların olduğu yerden 1 saat içerisinden 4 adet levrek yakaladım ve bu beni mest etti bütün sebep budur. Necati sanada çok teşekkür ederim inşallah kısa zamanda av yapmak nasib olur benim bu arada amatör denizcilik belgesi almam gerekiyor (yani araç var, ehliyet yok Bir de daha önceki yaptığımız organizanyonun tekrarını ne zaman yapıyoruz bu aylar tam uygun zamanları bence ![]() iğnelerimiz keskin olsun cem çeliker
![]() |
![]() |
#10 | |||
Kaptan
|
![]() Cem hayırlı olsun..
Allah kaza bela vermesin.. Bu hafta değilde bir başka hafta beraber olma dileklerimle.. Sana şimdiden Rastgelsin.. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Sığacık Seferihisar İzmir | ahmetkaptan | Tanışma | 7 | 03-02-2010 22:10 |
seferihisar sığacık macerası | mustafakasim | FOTOĞRAFLARIMIZ | 17 | 02-02-2010 08:18 |
seferihisar sığacık | mustafakasim | FOTOĞRAFLARIMIZ | 4 | 09-06-2006 14:23 |
seferihisar sığacık macerası | mustafakasim | FOTOĞRAFLARIMIZ | 5 | 03-05-2006 15:32 |
19.03.06 seferihisar - sığacık | mustafakasim | FOTOĞRAFLARIMIZ | 13 | 21-03-2006 18:41 |