|
Tanışma Üyelerimizle tanışıp kaynaşabileceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() selamlar herkese ben uğur ıldırdan siteyi bugün gelen bir oltacım tavsiye etti biraz gezdim siteyi çok hoşuma gitti herkese iyi paylaşımlar birazdan konu açıcam bugün ki yakaladığımız balıkları da koyucam
|
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Sevgili UĞUR. Seni sitemizdede görmek beni çok sevindirdi.Bugün yaptığımız av hava muhalefetine rağmen muhteşemdi. DAHA güzel avlara imza atacağımızdan eminim.Önümüzdeki haftasonu görüşmek dileğiyle,BAŞARILar..
|
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() walla doru kardesım ben salim bu haftakı av cok superde baya ıslandık ama benım acımdan fazlasıyla guseldı
tam 510 gramlık bı cupra 280 gramlık bi cıplak ve karagozler superde gercekten ıns gorusmek uzere saygılar |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() saolun abilerim o sizin başarınız gerçekten güzel bi av oldu
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Hoşgeldiniz,
Ildırı vazgeçemediğim yerlerden biridir,fakat 5-6 yıldır gidemiyorum,yakın zamanda sefer yapmayı düşünüyorum,bizi tekneyle götüren kaptan buralar Kasım aylarında av vermeye başlar demişti.Kaptanlarımızın adını,telefon numaralarını bile kaybettim.Gideceğim günlerde yardım isterim. Adınızı ve nereden katıldığınızı imzanıza yazarsanız dahada güzel olur. ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
merhabalar | fikox | Tanışma | 6 | 29-09-2010 17:06 |