|
![]() |
#1 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Selam arkadaşlar bildiğiniz üzere kıyıdan avlanıyorum özellikle urla aşıklar çeşmesi civarında ama son dönemde pek bir tadı kalmadı hatta ahmetbeyliye kadar uzandım ama nafile 1-2 isparoz daha çokda yılan balığı var
![]()
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Üstad
|
![]() Serkan kardeşim kıyı avı güzel ama en güzeli tekneyle sonuçta elin boş dönmezsin..
Kıyıdan avlanan arkadaşlarımız mutlaka ropor yazacaklardır..
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Serkan kardeşim kıyı avcılığı epey zor bir avcılık türüdür. çok yer seçer, yem seçer, ustalık ister yani kısacası şansın çok iyi olması gerekir ama tekneden avcılık amcamında dediği gibi (kaptankarabulut) ona göre daha iyidir hiç olmazsa elin boş dönmezsin. ben 10 yıl kadar kenarıda bıraktığım selenginin kurşunun haddi hesabı yok aldım şimdi bir tekne oh bas marşına dooğru mercana. hiçbirşey bilmmezsen at çapayı aleladen bir yere bir kova kupesle dönersin evine. ama yinede sen bilirsin şansın her daim bol olsun.
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Valla üstadlarım tekneyle açılma konusunda haklısınız fakat bu konuda çevrem olmadığı için pek fırsat bulamıyorum, sizler kendi aranızda haberleşip birlikte açılıyormusunuz yani öyle durumlarda bende katılmak isterim yada teknesi olan arkadaşlar musait durumlarında haber verir buyur ederlerse kesinlikle reddedemem
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() serkan kardeşim kıyı avından tekneye geçiş yapan birisi olarak sana ısrarla TEKNEYİ tavsiye ediyorum. kıyıda zevkli oluyor fakat tekne bir başka tuttuğun balığın yanında kazandığın dostluklarda keyif veriyor insana.
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() peki bu iş botla olurmu.şöyle iyi bir bot ve motor alsam arabaya sığarmı.
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Alıntı:
Ben yıllardır botla açılırım denize En botumu yeni aldım polyester taban
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Ersoy madem ki öyle hafta sonuna doğru haberleşiriz
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Bu haftasonu çıkmamız zor serkan hava müsade etmeyebilir ilerleyen haftalarda fırsatını bulur avlanırız. Avlanmadan önce de takımları hazırlarız. Bana 0532.3507400'dan ulaşabilirsin
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
kıyı balıkcılıgı | çetin akbay | Tanışma | 9 | 01-04-2010 07:50 |
kıyı avı | erkepli | DENİZ AVI KARADAN | 0 | 17-09-2007 09:11 |
Ildir deneyimleri -2 | gokseldbuga | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 14 | 21-03-2007 07:07 |
Ildir deneyimleri | gokseldbuga | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 14 | 18-10-2006 13:00 |