|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Arkadaşlar,sabah ne var yok diyerek açtığım tv nin ilk haberi,depremdi. 8.9 şiddetinde güçlü bir deprem ve tusunami.Bu şiddeti güzel Türkiyemde düşünemiyorum.Görüntüler geldikçe içim ürperiyor.Koskoca tırlar,gemiler toz parçası gibi görünüyor.Yüce Allahım bu tip afetlerden biz leri korusun.Japonyaya geçmiş olsun.
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan
|
![]() Allah (c.c) bizleri korusun..
Bence bu şiddette bir deprem , Güzel Türkiyemin hangi yöresinde olursa olsun , O yerin haritadan silinmesine sebeb olacaktır.. Büyüklerin dediği gibi EĞİTİM ŞART.. DEPREM ÖLDÜRMEZ İNSAN ÖLDÜRÜR.. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Üstad
|
![]() Türkiye'yi böyle bir depremden ALLAH korusun.Taş taş üstünde kalmaz..
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Allah bu tür doğal afetlere hazırlıksız ve tedbirsiz yakalanmaktan bizleri korusun. Deprem Japonyanın olduğu gibi Türkiye' ninde bir gerçeği. Korunma yollarını öğrenip kaliteli ve kontrollü yapılar inşa etmek, bu amaçla gerekli yasal düzenlemeleri ivedilikle hayata geçirmek çok önemli. Adapazarı depreminin üstünden çok yol katedilmesine rağmen hala bir çok yanlış ve eksiklerimiz var. En önemlisi de tabiki insan faktörü, insan önce ahlaklı olacak Müteahhit çalmayacak, yapı denetim görevini tam olarak yapacak, maddi kaygılar hiçbirşeyin önüne geçmeyecek, kamudaki insanlarda görevini düzgün yapacak....
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Japonyaya geçmiş olsun.Ama bu deprem bizde olsaydı heralde geçmiş olsun yerine başımız sağolsun denirdi
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Allah korusun.. yıllarımı bu mesleğe verdim.. kaliteli bina yapımındaki eksiklerimiz
1999 dan sonra biraz iyileşse de büyük çoğunluk eski, denetimin daha zayıf olduğu yıllarda yapılmış binalarda oturmakta...hele köy ve belde beledıyelerinde denetim düne kadar nerdeyse yoktu.söyleyebileceğim tek cümle malesef ve malesef ALLAH KORUSUN
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Deprem Ve Balikcilik | yektakaptan | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 1 | 09-01-2008 13:32 |
Deprem | mercan | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 2 | 24-04-2007 08:21 |
Güneş tutulması ve deprem | ilhan | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 12 | 30-10-2005 00:20 |