|
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() herkeze merhaba ben mustafa gülbay 49 yaşındayım emekliyim çigliye yeni taşındım balık tutmayı çok seviyorum aliaga ve foca taraflarında hiç avlanacak yer bilmiyorum avlanacak yerleri yazarsanız sevinirim site kurucularına ve üye arkadaşlara teşekkürler herkeze rastgele
|
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Aramıza hoşgeldiniz.
Forumu biraz gezerseniz aliağa ve foça tarafında verilmiş av noktalarını bulacaksınız diye umuyorum. Görüşmek üzere.
![]() |
![]() |
#3 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Rastgelsin dostluğuna hoş geldiniz.
Keyif alacağınızdan eminim. Paylaşımlarınızın da kalıcı olmasını temenni ederim.Ancak imza ayarlarını yapmanız gerekmektedir. İsteğinize gelince; Karadan mı, tekneden mi avlanacağınızı belirtmemişsiniz.Forum konularında istediğiniz veya aklınıza gelmeyen yerlerde dahi bir sürü avlak yeri arkadaşlarımız tarafından anlatılmıştır. Biraz araştırma lütfen.
![]() |
![]() |
#4 | ||||
FCR/SGR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Hoşgeldiniz, sohbet ve paylaşımlarınızı bekleriz.
![]() ![]() Cem | 0 RH+ | İzmir | 20 Nisan Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı düzenlemek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
Kaptan
|
![]() Mustafa abi aramıza hoş geldin ..
Keyifli ve kalıcı paylaşımlar dilerim.. Bende çiğlideyim siz neresinde oturuyorsunuz?? |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() aramıza hoşgeldiniz keyifli paylaşımlar...
![]() |
![]() |
#7 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() ilginiz için çok teşekkürler aranızda olmak çok güzel ayrıca NECATİ BEN HARMANDALINDA OTURUYORUM
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Mustafa abicim aramıza hoş geldiniz der keyifli ve kalıcı paylaşımlar dilerim.
Saygılarımla
Fatih AKDAĞ ( A RH + ) 1982 Torbalı / İZMİR İmza ayarlarınızı düzenlemek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |