|
![]() |
#1 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Merhaba dostlarım,dagıtım iznine gelmiş bir asker heyecanıyla karşınızdayım,haylibir zaman uzak kaldım sitemizden.
Biraz iş biraz saglık olayları derken birde tekne bakımı girdi araya eh bu güne geldik.Son aldıgım balıklar havyarlı çıkınca prensiplerimi bozmadan bir süre ara verdim,bu süredede hiç olmazsa teknenin bakımını yapayım dedim,biraz uğraştırdı ama bakalım begenecekmisiniz.En kısa sürede bir güzel av raporuyla tekrar görüşmek dilegiyle.Sevdilklerinizle saglıklı günler dilerim. ![]()
M. Remzi USLU 1969 A rh+ Denizlerimizi temiz tutalım! [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] 05326128048 [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bu mesaj en son " 30-05-2011 " tarihinde saat 07:27 itibariyle Necati ARAT tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() slm abi süper olmuş. halıfleks güzel olmuş rengide yakışmış hayırlısı olsun ellerine sağlık,
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Remzi abi güzel görünüyor allah kazasız belasız av yapmayı nasip etsin saygılar...
![]() |
![]() |
#4 | |||||
gRi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Kazasız belasız inşallah abi, bol trofeler nasip olsun
![]()
Mehmet BODUROĞLU 1974 / Merkez / MANISA 0532 4133895 A RH(+) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Üstad
|
![]() Remzi kardeşim güle güle kirlen diyelim.
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
Kaptan
|
![]() Remzi abi emeğine sağlık..
Allah kaza bela vermesin.. Avlarını merakla bekliyorum.. Jig takımı unutmuş değilim.. ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Remzi bey sağlıklı-sıhhatli güzel avlar diliyorum teknenizde yakışıklı olmuş bunu da söylemeden geçmeyelim
![]()
![]() |
![]() |
#8 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Ellerine, kollarına sağlık, çok çok güzel olmuş. Rüzgarın neta olsun, kazasız, belasız livarların dolu avlar diliyorum.
Yeni gibi olan teknenden paylaşımlarını bekliyoruz
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Remzi kardeş güle güle kazasız belasız avlarda kullan.hayırlı olsun.
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Kıymetli vakitlerizden ayırıp iyi dileklerini yazan tüm dostlarıma teşekkür ederim,yolu düşen arkadaşlarımı misafir etmek onur verir.Sevdiklerinizle saglıklı günler dilerim.
M. Remzi USLU 1969 A rh+ Denizlerimizi temiz tutalım! [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] 05326128048 [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Denizle yeniden buluşma (24.12.2009, Güzelbahçe-İzmir) | The Lunatic | DENİZ AVI KARADAN | 25 | 28-12-2009 23:11 |
Youtube mahkeme kararıyla yeniden kapandı | levrek | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 22 | 31-01-2008 09:34 |
Yeniden merhabalar | hhlevent | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 5 | 07-12-2007 07:20 |