|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() değerlı arkadslar tekneden yemli av için mercan karagöz vs için kalıtelı 200.250 gram kursunu çekebılecek yenı bır makınaya ıhtıyacım var tavsıyelerınız nelerdır tesekkurler
|
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Merhaba Şenol bey makina almak istiyorsanız eğer en önemli handikap bütçedir.
200-250 gram kurşunu rahatça çekelebilecek bir makina arıyorsanız ve derin sularda avlandığınız bir gerçektir sizi yormayacak bir makina almanız gerekmektedir yani kaliteye önem vermelisiniz.
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Tam size göre kesinlikle sonuna kadar tavsiye edebileceğim harika bir makina. Ryobi Ecusima 8000
Önce kendime aldım sonra benden kıskanan babam da aynısını aldı. İkimizde çok memnunuz. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() |
![]() |
#4 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() şenol kardeşim kıvançla aynı fikirdeyim ben kullandım ortağım kullanıyor hiç bir sorun yaşamassın orjinal japondur şu an 100-120 tl civarı 4+1 bilyalı yanılmıyorsam turu güzel yani jig bile yapabilirsin tabiki sen bilirsin(ben 5 ay önce denize düşürdüm tabi botta 2-3 olta idare etmeye çalıştığımdan)
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Bence de ryobi ama oasis 15 TL fark ile ecusima (8000 lik olanının drag değeri 8 KG)yerine oasis i öneririm. drag(sürükleme) gücü de ecusimaya göre %25 daha fazla.(10 KG) 60/70 TL daha fazla ödenebilirse yine ryobi artica daha da iyi bir seçim olabilir. Ryobi kobe var birde 55 lik olanının drag değeri 5 KG agırlık olarakta 320 gr. hem tekneden hem kıyıdan yemli olarak hem de at çek avı için kullanılabilir bir makina 120 TL civarında Bu makinaların hepsi de 200/250 GR kurşunla rahat iş görebilir. Takdir size kalmış. hayırlısı olsun.
![]() |
![]() |
#6 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() değerli tavsiyelerınız için teşekkur ederım
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Slm kardeş ben yaklaşık altı ay önce shimano 10000 aldım çok çok memnun kaldım jig makinası zaten çekmeyeceği birşey yok. sana şiddetle tavsiye ediyorum ama yinede sen bilirsin. sevgiler saygılar
![]() |