|
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Merhaba forum üyeleri aldığımız sırtılar için kurşun alayım dedim bugün biraz dolaştım neler var dükkanlarda diye baktım.Eskiden yaylı kurşun kullanırdık misina gam yapardı misinaya bağlaması bilmeyen için zordu veya derinliği artırmak için bağlarken uğraşırdık eskiden ithal edilen bu kurşunları yerli üretim yapmışlar bende çok beğendim hem türkiye de yapılıyor hem de bizim için bu kurşunlar çok büyük avantaj bugün biraz aldım 75 gr 100 gr 125gr 150 gr ve 200 gr olarak piyasa var şu anda ama 300 400 ve 500 gram ağırlıkta olanlarda gelecek dediler resimlerini de koyayım bizim için bu kurşunlar çok iyi oldu bence
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() bu konuya neden rağbet yok acaba anlamış değilim
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Sevgili Bahadır bilgilendirme için teşekkürler...
![]()
![]() |
![]() |
#4 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Bahadır öncelikle selamlar.
Bu açtığın konu ve ürün yeni sayılmaz. Hatta daha önceleri bu ürün hakkında diyaloglar olmuştu. Yine de paylaşımın için teşekkürler... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() eskiden de bu kurşunlar vardı ama discovery markası adı altında çinden getiriliyordu şimdi ise izmirde yerli üretimi yapılıyor bu ürünü bir Türk vatandaşı yapmış bence çok güzel bir gelişme ürün ne olursa olsun
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Selam Bahadır,
bu konuda haklısın, geçen ay çıkarttı arkadaş, lakin önümüzdeki bir iki ay içerisinde daha da yenisi farklı bir firma tarafından üretilecek,elimde bir tane demosu var, fotoğrafını çeker çekmez koyarım, sevgilerimle
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() bende merak ettim abi bir resim koyarsan güzel olur peki yine yerli üretim mi olacak izmir de mi üretilecek?
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Evet Bahadır, yaylı bir sistem, bedenin takılıp çıkarılması çok basit ve çabuk gerçekleşiyor. Yay yükseklikleri biraz daha kısalacak
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Değerli arkadaşlarım Bahadır ve Levrek;
Paylaşımınız ve el emeğiniz için teşekkür ederim...
![]() |
![]() |
#10 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() değişik bir sistem olmuş ama yay uzunlukları su içinde sıkıntı yaratır gibi peki gramaj olayları nasıl yapılacak abi?
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
7 Aralık Sırtı | Anıl ÜNALAN | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 35 | 27-10-2011 13:45 |
Marmaris'te sırtı avı... | Aqua | Sırtı-Seğirtme | 4 | 26-06-2011 12:40 |
sırtı karalar | suat sert | DENİZ AVI KARADAN | 14 | 22-12-2009 09:43 |
inciraltından sırtı ile av | 35kalamarcı | DENİZ AVI KARADAN | 27 | 30-12-2008 09:58 |
Sırtı Sezonu | sbasaran | FOTOĞRAFLARIMIZ | 9 | 28-04-2006 14:26 |