|
![]() |
#1 | ||||
Üstad
|
![]() İyi akşamlar kahveyi açmak bana kaldı
![]() ![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [URL=http://imagesh |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Üstad
|
![]() Ne kadar güzel olurdu demi Hava çok sert yağmurda var kimse balığa gitmemiş herkes sabahçı kahvesinde muhabbetin belini kırıyoz
![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Bendenizden; Tüm değerli arkadaşlarıma iyi geceler, Renkli rüyalar....
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Bu hafta herkes muhabbetçi sanırım. Oltaları herkes göremeyeceği yerlere saklamıştır.
Umarım önümüzdeki hafta hava düzelirde şenlik havasında geçmesini beklediğimiz Organizasyonumuzu gerçekleştiririz ![]() Çaylarda soğumuş yenileyiver sana zahmet Murat abi ![]()
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Anıl dediki;
Bu hafta herkes muhabbetçi sanırım. Oltaları herkes göremeyeceği yerlere saklamıştır. ![]() ![]() ![]() Bu deyim çok hoşuma gitti....Anıl teşekkür ederim...güldürdün beni, allahta seni güldürsün...
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Kaptanlarım üstadlarım bu konuda sırf sohbet mi ediliyor ??
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Adı üstünde Rastgelsin kahvesi adlı konu başlığındayız Egecim
![]() Nuri abicim bazen böyle fırtınalı dönemlerde oltaları bir saklıyorum esinlenmeyim diye, havalar düzeldikten sonra kendim bile bulamıyorum ![]()
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() 25 aralığa dahaa çook var ama ben takım taklavat hepsini şimdiden aldım
![]()
![]() |