|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Eee ege kaçan balık ta üzüntüsü de büyük olur. Ben de çok yaşadım hissettiklerini. Ama pes etmeyip, attım ağzına gitsin kör boğazına deyip, denemeye devam edeceğiz. Rastgelsin.
EVREN TAN 1987 İSTANBUL Yüksek Kimyager B Rh(+) KÜÇÜK BALIK YOKSA BÜYÜK BALIK DA YOK! Bu mesaj en son " 15-01-2012 " tarihinde saat 23:18 itibariyle pendikli balıkçı tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Ege kardeşim deniz nasip işi nasibin değilmiş bidaki sefere inşallah ben 1 avda 3-4 kalamar çekip bota alamadığımı bilirim sağlık olsun
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Egecim kaçıra kaçıra kaçırmamayı öğreneceksin. Neymiş sübye yakalamak istiyorsan yüksek meralarda kepçe götürecekmişsin
![]() Birşey daha yakaladığın sübye yakalanmış bir balığa atlayacak büyüklükte değil sanırım, yakalanmış balığın üstüne atlasa bile iğne balığın ağzında olduğundan sübyeye takılmayacaktır. Kafadan bacaklılar genelde kabuklu yemleride severek yerler o yüzden mamuna gelmesi normal karşılanmaktadır ![]()
![]() |
![]() |
#5 | ||||
FCR/SGR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Geçmiş olsun Ege, üzülme bir dahaki sefere artık...
![]() ![]() Cem | 0 RH+ | İzmir | 20 Nisan Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı düzenlemek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Ege öncelikle üzülmemeni tavsiye ederim.avcılıkta herzaman herkesin başına gelebilecek bir olay bunlar.devamlı arabamın bagajında bulunan kepçeyi hiç yanıma almam.balık kaçtığında da keşke yanıma alsaydım diye hayıflanırım.Üzülme boşver diyeceğim ama üzülmemek elde değil.Nasip değilmiş de geç.Avların bereketli olsun Rastgele.
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Herkese önerileriniz için tesekkürkler mamuna sübye atladığına ilk defa şahit olmuş oldum
![]()
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Ege bu tür şeyler avcılığın cilvesi.İnşallah daha iyilerine diyelim,rastgelsin.
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() ege bu tür olayları yaşadık ça tecrüben de gelişecek vede ava giderken gerekli takımları yanına almayı öğreneceksin. güzel rapordu teşekkürler.
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Üstad
|
![]() Egeeeee..
![]() ![]() Olacak olacak.Bir kaçacak iki kaçacak üçüncüde mutlaka kovaya girecek.Sende bu azim ve istek oldukca..Umarım iler ki günlerde senden güzel paylaşımlar olur.Daha iyileri Daha irileri rastgelmesi dileğimle...
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Güzelbahçe liman avı | iceman35 | DENİZ AVI KARADAN | 16 | 04-10-2011 14:14 |
31 Temmuz Çeşmealtı-Urla adalar | Çağatay | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 14 | 04-08-2010 22:41 |
İzmir Çeşme-Çeşmealtı-Urla-Karaburun derinlik haritası | kamilkoco | Haritalar | 6 | 05-05-2010 10:19 |
Liman avciligi | mehmeterhan | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 2 | 02-09-2008 21:32 |
urla çeşmealtı ve adalar | aldatmaca | FOTOĞRAFLARIMIZ | 10 | 15-06-2008 14:37 |