|
![]() |
#1 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Herkese selamlar. Üye olalı biraz zaman oldu ama artık herkese selamlar deme zamanı geldi diye düşünüyorum. Adım Emin. Denizliden katılıyorum. herkese selamlar ve bol şans diliyorum...
|
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Emin kardeş aramıza hoş geldin.Öncelikle imza ayarlarını yaparsan(ad,soyad,yaş,iş vb.bilgiler.) hitapta kusur etmemiş oluruz.ailemizde keyifli vakit geçirirken bilmediklerini öğrenir,bilmediklerimizi öğretirsiniz umarım.
Avlarınız bereketli olsun.Rastgele.
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Değerli arkadaşım Dostumsun;
sitemize ve aramıza katılmanıza çok memnun oldum....iyi paylaşımlar dilerim...Rastgelsin...
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() emin kardeşim şükürler olsun aileye katıldın denizli team değişmez üyesi olup ta burada olmaman büyük kayıptı zaten hoş geldin hoş geldin hoş geldin
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Emin bey aramıza hoşgeldiniz umarım aradığınız keyifli ortamı burada bulabilirsiniz.
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Emin aranıza hoş geldin, keyifli paylaşımlar dilerim, Denizli de çok güzel balığı bol barajlar vardır, avın bol olsun.
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Herkese çok teşekkür ederim. Tuncay abicim sana da çok teşekkürler. Beraber daha nice avlara inşallah. Hoşbuldum, hoşbuldum, hoşbuldum...
![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Emin abi aramıza hoşgeldin umarım aradığın herşeyi bulabilirsin rastgelsin ...
![]() |
![]() |