|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Arkadaslar bugun sabah erkenden arkadaslarla birlesip bogaza dogru baliga gittik. Bugun hemde yeni kullanmaya basladigim Maxsea programini denedik. Sonuc superr. Maxsea haritalari bir harika, benim balik bulucunun gostermis oldugu derinlikle karsilastiriyorum cok az bir farkla birbirine yakinlar. boylelikle balik tutma alanimizi daha iyi secmis olduk. Gercekten fark etti. Fotolardaki goreceginiz gibi kiloluk mercan alabildik. Tabiki birazda hava ve sans bizden yanaydi. Dilerim devami gelir ve sizlere anlatirim. Rastgele.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Mehmet Ali ANGIN 531-642-6209 Guzelcamli/Kusadasi 1962 A RH+ Bu mesaj en son " 07-03-2012 " tarihinde saat 17:35 itibariyle Anıl ÜNALAN tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() offff offffff offfffff sayın kaptanım tebrikler kırmızı pehlivanı tekneye misafir etmişsin akşam da sofraya misafir edersin afiyet şeker olsun ağlatmayasın sakınnn
![]() sayın kaptanım kullandığınız iğne yem hakkında bilgi verirseniz sevinirim. oraya gelirken bilgimiz olsun.
![]() |
![]() |
#3 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() mehmet ali bey merhaba kırmızı trofeler bir harika dar boğaz uzun zamandır gitmek isteyipte gidemediğimiz bir avlak bu kırmızı canavarlar
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() hakan abi sen bu olayı canlı yaşayanlardan birisin sitres atmak balık tutmak amacı ile gittiğimiz avda balık tutamadığımız gibi birde sitres olup geri döndük. kaptanımın numarası bende var istediğin an ulaşırız sorun yok.
![]() |
![]() |
#6 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() haklısın tuncay kardeşim mehmet ali beyide zordurumda bıraktım galiba çok özür dilerim...
Yaşamaksa Seni Sevmek Ben O Zaman Hiç Ölmeyeceğim SENİ SEVİYORUM TÜRKİYEM Bu mesaj en son " 07-03-2012 " tarihinde saat 17:40 itibariyle Anıl ÜNALAN tarafından düzenlenmiştir.... Neden: alıntı hatası |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Tuncay biz genelde karides ve mamun kullaniyoruz fakat en guzel calisan orta boy karides. Igneler 14-15-16 ve mutlaka capraz olmasi gerekli. Baligin kacmasi imkansiz gibi oluyor. Elbetteki baligin hakkini verdik ve hic aglatmadik.
![]() By [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] at 2012-03-03
Mehmet Ali ANGIN 531-642-6209 Guzelcamli/Kusadasi 1962 A RH+ Bu mesaj en son " 04-03-2012 " tarihinde saat 12:01 itibariyle maangin tarafından düzenlenmiştir.... Neden: foto |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Elbette Tuncay sizi cok iyi anliyorum ve bu yuzden kirgin degilim. Hakan bey tekne konusunda yardim isteyince yapacak baska birsey bulamadim.
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Mehmet Ali;
Paylaşımın için teşekkürler...İyi pazarlar....
![]() |
![]() |
#10 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() ellerine sağlık abi maşallah inşallah daha irilerinin ve daha iyilerinin seninle olması dileğimle rastgele . iğnen her daim keskin olsun ...
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Güzelçamlı / Kuşadası Balık avı | maangin | Tanışma | 9 | 28-05-2012 17:23 |
kuşadası balık avı - 2010 ilk avımız | BARBAROS.T | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 14 | 11-10-2010 22:16 |
Kuşadası Balık Avı | BARBAROS.T | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 10 | 17-11-2009 15:22 |
Kuşadası Balık Turu | BARBAROS.T | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 11 | 10-11-2009 17:46 |
Kuşadası Balık Avı'ndan... | BARBAROS.T | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 19 | 23-10-2009 16:20 |