|
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Merhaba arkadaşlar, ben Mert. Atalar'da oturuyorum. hayatımdaki ilk oltayı bugün aldım. Tecrübe olarak sıfırım ve tecrübelerinizden faydalanmak için üye oldum. Hepinize sevgi ve saygılarımla.
|
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
FCR/SGR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Hoşgeldiniz, sohbet ve paylaşımlarınızı bekleriz...
![]() ![]() Cem | 0 RH+ | İzmir | 20 Nisan Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı düzenlemek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Mert;
aramıza hoş geldin...İyi paylaşımlar dilerim....
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Aramıza hoş geldiniz,keyifli paylaşımlar dilerim..
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Mert hoşgeldin. İnşallah yeni oltan ile hayalindeki avları gerçekleştirirsin. Paylaşımlarını bekliyoruz.
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Aramıza hoş geldiniz kalıcı paylaşımlar dilerim. Sevgi ve saygılarımla.
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||
Miço
|
![]() HOŞGELDİN MERT
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() Hoşgeldiniz. İnşallah o olta sayesinde bir balık sevdalısı olursunuz.
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Üstad
|
![]() Mert aramıza hoş geldin.Kalıcı ve keyifli paylaşımların olsun.Atalar da oturuyorsun güzelde bu Atalar neresi şöyle bi yakından tanıtsan,imza ayarlarını yapsan ( isim,soyisim,memleket,doğum tarihi,kan grubu )gibi.Ve sana yakın bölgede olan arkadaşlarımız da sana daha iyi yardımcı olabilseler...
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() hoş geldin mert daha ne oltalar ne takımlar alırsın bir başladımı hastalık tedavisi yok
![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
erol bey, mert bey nerelerdesiniz hasret kaldık | kturkol | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 5 | 23-07-2007 17:17 |
DoĞum GÜnÜn Kutlu Olsun Mert | HALDUN YALIMLI | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 18 | 05-03-2007 10:02 |
Karaburundan Mercan (Mert Topoyan) | Taygun KOCABIYIK | Videolar | 6 | 18-11-2006 20:13 |
nice yıllara mert | levrek | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 14 | 04-03-2006 08:06 |