|
![]() |
#1 | |||
Profesyonel Balıkçı
|
![]() Atçek
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Miço
|
![]() tek kelimeyle harika
![]()
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() ya nevrim döndü gene şimdi bu arkadaşlar balıkçıysa ben ne oluyorum.? cevap
![]() ![]() üstadım ellerine sağlık
![]() |
![]() |
#4 | |||
Miço
|
![]() tuncay bey demeyin öyle ağlarım
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5 | |||
Profesyonel Balıkçı
|
![]() Eee adamlar denizlerini koruyor kardeşim, sonuçta şekil 5'te görüldüğü gibi. Biz 500 yıl gerideyiz. Gölde 60 mt.'lik gırgırla 6-7 mt. suya mola et. 50 sene Marmara dahil caaarrr kuzey mobilya ne var ne yok dibini sıyır kürtaj yap. Sonuç kol saatinin markasını seç. El oğlu aptal, bizimkiler çok akıllı, sizcede öylemi. Devlet gibi devlet olanların ülkelerinde işte öyle balık olur onlar Okyanusken ne tedbir alıp nasıl koruyor. Bizim denizler gölken biz ne yapıyoruz. Alayına giydiricem damardan yeri geldikçe. Hele hele o trol hocaları yokmu. Hele o istihasalci tatlı su kurnazlarının hoca versiyonları. 1.ci derecede bu işten sorumlular bu dünyada elimizden kurtulsalar ahirette 2 elimizde yakasında olacak. Saygılar.
![]() |
![]() |
#6 | |||
Miço
|
![]() doğru söze ne denir. duyarlılığınız takdir edilir hocam. tebrikler. keşke herkes sizin gibi duyarlı olabilse.
![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Atcek silikon yem yapimi | kadir 06 | El Yapımı | 9 | 19-07-2012 18:38 |
Atcek için ideal makina | kadir 06 | Makara - Makinelerle İlgili Herşey | 3 | 15-03-2012 07:46 |
Atcek de ideal monofil misina | kadir 06 | Misinalarla İlgili Herşey | 0 | 24-11-2011 00:42 |