|
Tanışma Üyelerimizle tanışıp kaynaşabileceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() 1 aydır Şanlıurfa A.D.S.M'de diş hekimi olarak çalışıyorum.Şanlıurfa ve çevresindeki amatör oltacı balık tutkunlarıyla tanışmak isterim.Bölgeyi hiç bilmiyorum.Malzemelerim pas tuttu
![]() |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Aileye hoş geldiniz, imza kısmını dordurursanız size hitapta kusur etmeyiz.
Saygılar.
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Teşekkür ederim İbrahim Bey.İmza ayarı bölümünden yaptım ayarları.Şanlıurfa ve çevresinden arkadaşların yanıtlarını bekliyorum.Görüşmek üzere....
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Aramıza hoşgeldiniz ,Kalıcı paylaşımlar dilerim..
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Bütün Balıkçılara Selam :D | kaleen | Tanışma | 5 | 30-04-2011 11:04 |
Tüm amatör balıkçılara... | kasif | Tanışma | 3 | 31-08-2010 18:23 |
Tüm balıkçılara selam | kurtonyedi | Tanışma | 12 | 04-06-2010 06:17 |