|
Tanışma Üyelerimizle tanışıp kaynaşabileceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() aranıza yeni katıldım
adım ,, volkan 53 yaşımdayım ,torbalıda yaşıyorum ,İzmir de derman göğüs hastalıkları merkezinin yöneticisiyim,icten takmalı rota 660 teknem var, davutlar sevgi plajında demirli, *** brövem var ama artık dip dalmıyorum,balık avcılığı könusunda deneyimsizim, mera bilmediğim için su an 100 gr lık mercanlarla oyalanıyorum,teknede her takımım var,yardımlarınızla gelişebileceğimi umuyorum sevgi ve saygılar sizlere
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() volkan bey aramıza hoş geldiniz. keyifli paylaşımlar dilerim. merak ettiğiniz konuların cevapları sitemizde mevcut diye düşünüyorum.
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Aramıza hoş geldiniz Volkan bey. keyifli paylaşımlar dilerim..
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Volkan bey Ailemize hoş geldiniz.umarım hoşça vakit geçirirken sorularınıza da cevap bulursunuz.Katılımlarınızın sürekli olması dileğimle Rastgele.
Mümkünse imza ayarlarını (ad soyad yaş vb.) yaparsanız ilerde hitapta kusur etmemiş oluruz.
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Volkan bey aramıza hoş geldiniz. Merak ettiğiniz ve cevap bulamadığınız konularda bilgimiz ölçüsünde yardımcı olmaya çalışırız.
Kalıcı ve keyifli paylaşımlar dilerim.
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Volkan arkadaşım;
Aramıza ve sitemize hoş geldiniz....İyi avlar dilerim ve tüm sorularının cevabınıda bulacağına inanıyorum...Rast gelsin...
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Aramıza hoş geldiniz sevgi ve saygılarımla kalıcı paylaşımlar dilerim
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Aramıza hoşgeldiniz. Davutlar sevgi plajı dediğiniz yerin tam olarak neresi olduğunu anlayamadım.
Umarım buradan edineceğiniz bilgilerle 100 gramlık mercanlar yerini kiloluklarla değiştirecektir. Ama sizinde bildiğiniz gibi en önemli etmenlerden birisi meradır ![]() Saygılarımla..
![]() |
![]() |
#9 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Volkan bey selamlar ve keyifli paylaşımlar dilerim.
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() tüm arkadaşlarıma saygı ve sevgilerimi tekrar iletiyorum , sevgi plajı kalamaki ye yakın ormanlık mesire alanı bir yer ,güzel çamlıya da yakın elbette
520 gr a çıktım , tekir balığının tıpatıp aynı ama çok irisi bir balıktı ,ayrıca bir adet domuz balığıda yakaladım oda hali iriydi , diğerleri erkek mercan ve isparoz gopes ![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Hepinize iyi günler | MAVİ FENER | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 0 | 20-12-2011 11:13 |
Hey gidi eski günler hey.... | ishak BALLICA | FOTOĞRAFLARIMIZ | 6 | 24-12-2007 12:10 |
Alanyada bl.günler- 4 | Rauf | FOTOĞRAFLARIMIZ | 33 | 29-05-2007 18:48 |
Alanyada bl.günler- 3 | Rauf | FOTOĞRAFLARIMIZ | 21 | 03-05-2007 16:41 |
Tadı damağımda kalan günler.... | Uzm.Dr.Rastgele | ANILAR | 11 | 13-11-2006 09:57 |