|
![]() |
#1 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Her Turlu Mesajinizi Bekliyorum.
RECEP ULUDAG 14/05/1977 İSTANBUL KAYALIKLAR MEKANIM BALIK BENİM TEK ASKIM ![]() Bu mesaj en son " 04-04-2006 " tarihinde saat 16:17 itibariyle HALDUN YALIMLI tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Hafta Sonu Boğazdayim Gelişmeleri Bildirrim.
Herkeze Rastgele
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Merhaba kardeş..
Bu aralar boğazda neler çıkıyor... ??
![]() |
![]() |
#4 | ||
Guest
|
![]() özledim istanbulun boğazını...
özledim bebek / istinye çaybahçeleri. çengelköy / vaniköy vapur sefasını gün batarken sarayburnu.. çamlıcadan bogaz bakarken.. inci gerdanlık karşımda. baglamış Anadoluyu Avrupaya menekşede bir akşam üstü yaslanmıştım sandalın küpeştesine bakarken gün batımına balıgımız hazırdı başüstünde içmiştik bir kaç kadeh o akşam üstü istanbul güneşinin batışında çok şey unutulur ama unutulmazdı o anlar.o dostlar zira hayat güzeldi dostlarla birlikte elele verdikçe mıutluydum yanımdakilerle sohbet ,muhabbet sürdükçe... |
||
![]() |
![]() |
#5 | ||
Guest
|
![]() Vay Muvaffak Abi...İstanbulu hiç görmemiş insanlara bile bir şeyler anlatır bu dizeler...
|
||
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Döktürmüşün muvaffak abi.Helal olsun abi.
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() gecen hafta tuzlada ispariye gittim pek verimli olmadı ama ginede zevkliydi
2 ispari ve 16 tane lapin aldım yemim karidesti ama lapini pek sevmediğim için geri bıraktım.bu rada ispariyle ilgili bilgilerinizi bekliyorum. herkeze rastgele
![]() |
![]() |
#8 | ||
Guest
|
![]() Recep kardeş. Bir zamanlar haydarpaşa nın karşısındaki uzun mendireğe.. kadıköyden ve haydarpaşa önnden balıkçı tekneleri oltacıları mendirege götürürdü sabah bırakır akşam alırdı.. biz çok gitmiştik(istanbuldayken.1980 lerde) hatta mangalımızı bile alır kayalıkta balık bile yapardık. şamandıralı oltayla bol izmarit(prenses) çıkardı.. şimdilrde ne durumda????
|
||
![]() |
![]() |
#9 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Recep abi izmir için konuşuyorum ısparozun kıyıdan av vermesi için 1 ay kadar zaman gerekli sanırım oralardada sular ısındıkça avlarınız daha verimli geçicektir.
Yem olarak burda biz her türlü yemle bolca tutabiliyoruz ama istanbulda durum nasıl bilemem teke,midye gibi yemlerle av verebilir diye düşünüyorum. en eşşek ısparozlar sizlerin olsun rastgelsin.
![]() |
![]() |
#10 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Herkeze tekrar merhabalar;
Geçen hafta Boğazda şöyle bir tur attım. Anadolu kavağından Üsküdara kadar tüm sahili taradım. Pek fazla balıkçı yoktu. Lakin Kandilli önlerinde yaklaşık 10 tane balıkçı vardı. Ne tutorlar diye merak edip yanlarına gittim. Kiminin kovasında zargana kiminde gümüş vardı. Önce bu çeşitliliğe anlam veremedimki kullandıkları balık takımlarına baktım. Doğrusu garip geldi Bedene ard arda bağlanmış üç uçlu iğneler ve en altta 100gr lık kurşun kullanıyorlardı. Garip olansa kamışı savurup daha sonra hızla çekerek oradan geçmekte olan balığa bu iğneleri saplamaya çalışıyorlardı. Ve doğrusu bazıları çokta başarılıydı. Özellikle akıntının bol olduğu bu bölgede balık geçişlerinin sıkça olduğunu tahmin ediyorum. Merak ettiğim kullanılan bu takım nedir ve tespitlerim doğrumu? sizler bu tip takım kullanıyormusunuz? Bu takımı kullanırken dikkat edilmesi gerekenler nedir? Ve tekniği hakkında bilgi verebilirmisiniz? Teşekkürler Erdem
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
haydi Rastgelsin.com üyeleri | mufi | Öneriler, Eleştriler, İstekler | 25 | 24-03-2009 16:11 |
Haydi balığa | ADNAN | Organizasyonlar | 19 | 05-02-2009 16:43 |
Antalya haydi buluşmaya...23 Aralık 2007 Pazar | Onur GÜNER | Organizasyonlar | 1 | 28-11-2008 12:39 |
Herkez Buraya... | hijacker54 | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 5 | 03-03-2006 01:56 |