|
![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() yav dostum.. bu derede gerçekten balık varmı..?? eminmisin??
Bu mesaj en son " 05-04-2006 " tarihinde saat 02:28 itibariyle mufi tarafından düzenlenmiştir.... |
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Muvaffak abi var ki o adam bekliyo
![]()
![]() |
![]() |
#3 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Muvaffak abicim şimdi şöyle açıklayım.
Ordaki arkadaş balık tutmaktan yemek yemeyi unutmuş ve aç kalıp ölmüş en afrikalısından ![]()
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() abi orada bir değil de beş kişi olsa mekanın azmak tarafı olduğunu düşünecektim valla
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5 | ||||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() 1.5 faruk abi ,1.5 ta ben etti 3 ,1 anıl etti 4 ,1 er porsiyon Sen ve Muvaffak abi etti 6 ![]()
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() var var ben ordan çok tuttum.
![]() |
![]() |
#7 | ||
Guest
|
![]() Arkadaşlar bu sipinoza var ya dünya tatlısı bir adam..(sizlerden iyi olmasın)
((hay allah inşallah pot kırmadık son cümle ile)... neyse Abdi beni iyi tanır..can dostu güzel insandır o örnegine nadir rastlanır.... arkadaşlar bu spinozaya yüklenin.. yeni emekli oldu.. balıga gitmek için zamanı vardır artık. ben uzak kalıyorum.. ama gel dese gidecem..bırakmayın kaçmasın..kaf kaf ..civarındadır kendisi..oralarda ikamet eder...sabırlı balıkçıdır..aynen karikatürdeki gibi.. selamlar |
||
![]() |
![]() |
#8 | |||
Miço ![]()
|
![]() galiba yem gitmiş
![]()
![]() |