|
Tanışma Üyelerimizle tanışıp kaynaşabileceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Öncelikle selamlar.
Adım Muhammet ve 15 yaşındayım. "Amatör Olta Balıkçılığının Sosyal Yaşantıya Etkisi" hakkında bir proje hazırlıyorum ve internette ki çoğu araştırmamdan pekde yarar sağlamış değilim. Bu forumdaki dostça ve kardeşçe ortamdan çok etkilendim ve "Tanışma" bölümüne böyle bir başlık açmayı düşündüm.Projemde yardımcı olabilecek linkler ve bölümler gösterebilirseniz harika olur. |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Hoş geldin Muhammet kalıcı ve devamlı paylaşımlarını bekleriz.Konun hakkında gerekli bilgilerine büyüklerin vasıtasıyla en kısa zamanda ulaşırsın inşallah.Hayırlısı olsun.Rasgele.
![]() |
![]() |
#3 | ||||
FCR/SGR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Hoşgeldiniz, sohbet ve paylaşımlarınızı bekleriz.
Lütfen kontrol paneline girerek (veya bu mesjın altındaki linke tıklayarak) imza ayarlarınızı tamamlayınız.
![]() ![]() Cem | 0 RH+ | İzmir | 20 Nisan Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı düzenlemek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Bu konu ile ilğili olarak Site yönetiminden gerekli yardımı alabilirsin kanısındayım...Aramıza hoş geldin ..iyi günler, bol güneşler...
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Herkese selamlar | Bilgebalıkçı | Tanışma | 2 | 25-07-2011 13:45 |
Herkese Selamlar | ziyakorkut | Tanışma | 12 | 18-08-2010 10:04 |
herkese selamlar | mesut abi | Tanışma | 2 | 26-07-2010 15:34 |
Herkese Selamlar, | eskiizmirli | Tanışma | 9 | 24-05-2010 10:51 |