|
![]() |
#1 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Arkadaşlar bu fotoğraf benim hergün gidip öğrencilerime antrenman yaptırdığım salonun duvarında asılı ve her gördüğümde kanım donuyor...Olacak gibi değil..İmkansız...Nasıl bir inanmışlık...Nasıl bir kuvvet...Sizde çok görmüşsünüzdür ama bir daha görün...
Bu mesaj en son " 20-10-2007 " tarihinde saat 22:05 itibariyle rüzgar2 tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||
Guest
|
![]() Evet...Ve bizler bu topraklara ,sözde barış adına Anzakları davet edip,şehitlerimizin yattığı yerlerde sızana kadar içki içip rezalet çıkarmalarını izliyor,adına da küresel barış diyoruz...Biraz saygı lütfen...
|
||
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Sami abi bu güzel paylaşımın için sana teşekkür ederim. Ben Çanakkale gezim sırasında gerçekten çok duygulanmıştım. Böyle bir millettin evladı olarak kendimle gurur duyuyorum.
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Süper....Olacak gibi değil...
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||||
SHARK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Şu an bu üzerinde yaşadığımız bu toprakları bizlere kazandıran tüm şehitlerimizin şad olsun.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
12.04.Canakkale Raporu | Marmara_Fatihi | FOTOĞRAFLARIMIZ | 16 | 20-04-2008 16:05 |
çanakkale | ismail2776 | Organizasyonlar | 20 | 09-01-2008 16:56 |
1 nisan çanakkale | urfettin | FOTOĞRAFLARIMIZ | 18 | 12-07-2007 07:21 |
7-8 Nisan çanakkale | urfettin | FOTOĞRAFLARIMIZ | 19 | 16-04-2007 09:27 |