|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Bunu izin almadan yazdığım için inşallah kızmazsın Haldun..
Evet değerli arkadaşım Haldun aşağı yukarı 6.5 hafta sonra Allah nasip ederse baba olacak...Uykusuz geceler,bezler,çişler,kakalar,mamalar,ağlamalar... Peki bunlara değer mi?Değer arkadaşlar gerçekten değer..Bende bu konulara çok uzaktım ama işin içine girince bu saydıklarım insana bir zevk veriyor.Neyse kısaca Halduncum şu nadaki duygularını tahmin edebiliyorum ama sen birde olduktan sonra gör...... Not:Yaşı 29 olmuş ve hala bekar arkadaşlarımıza da Allah kolaylık versin... ![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() hele birde kucağına ilk alınca mutluluktan ucuyorsun ben oduyguyu iki kere yasadım allahım o duyguyu herkeze yasatsın.
şimdiden tebrik ederim.
![]() |
![]() |
#3 | ||||||
SHARK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
Sami kardeş 6.5-7 ay var daha abi yolun başındayım daha şimdiden böyle yaparak gözümü korkutma benim ve anne baba adylarının. ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Sevgili kardeşim bunlar başına gelecek dedim ama sonundada dedimki veya demeye çalıştım ki bunlar insana zevk veriyor.....Zevkle yapıyorsun bu işleri..Hele bir de kouşmaya başlasın dadından yenmiyorlar...
![]() Allah herkese nasip etsin..... Sennur sen heveslenme hele bi evlen ondan sonra çocuk..Tabiki çocuk yapmanında belli bir yaşı var :dikkat: :dikkat: :dikkat: ... ![]() ![]() ![]() Bu mesaj en son " 25-04-2006 " tarihinde saat 06:28 itibariyle rüzgar2 tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
Guest
|
![]() Haldun kardeş bu güzel habere çok sevindim.... benim delikanlı şimdi Öss ye hazırlanıyor....o kadar çabuk büyüyorlarki..ana/baba da çalışınca birde çocuga dedeler/nineler bakarsa.ozaman akşamdan akşama bizim gibi..evladını görenler var malum çalışan aileler........inanırmısın bebeklik hevesini bile tam alamıyorsun bir de bakmışsın.büyümüş... liseye gidiyor..
allah analı babalı ve sevenleri ile mutlu bir hayat versin.. kardeşim. şansın açık olsun... ![]() |
||
![]() |
![]() |
#6 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Haldun abicim inan çok sevindim. Allah sağlıklı ve hayırlı bir elvlat versin sana inşallah.
Balıksız günler,uykusuz geceler seni bekliyor haldun bey ![]() Muvaffak abi bak emeklide olmuşsun gel bi çocuk daha yap bebekliğini anlarsın ![]()
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Haldun abi genç balıkçı yetiştirmeni bekliyorum.
![]()
![]() |
![]() |
#8 | ||
Guest
|
![]() Kutlarım Halduncum...Ama bünyen sarsılır biraz uykusuzluktan ya neyse...Zayıflarsın biraz.Hoşgeldin bebek,güle güle göbek ve photoshopsuz resimler...Nerden mi biliyorum???Tığ gibi oldum tığ...
![]() |
||
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Peki...Peki..anlaşıldı...
![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Alanyada derinlerden haber var | erkepli | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 14 | 24-09-2009 11:50 |
ilginç haber.. | pene | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 2 | 22-08-2007 21:51 |
iyi haber | mufi | Tabiatı ve Canlıları Koruma | 1 | 11-05-2007 06:55 |
Kötü Haber | levrek | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 2 | 08-04-2006 16:04 |
Korkutucu Bir Haber | aserkansatı | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 26 | 02-04-2006 16:27 |