|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Değerli dostlar, yaklaşık 10-15 günden beri hava genelde İzmir ve yöresi için sürekli lodos ve yağmuru yaşamakta.Arada bir ya da 2 günlüğüne hava Poyraz!a dönse bile hemen arkasından tekrardan Lodos!a dönmekte ve akabinde de yağmur gelmekte. Bu sene Levrek yönünden Poyraz' lı günleri yakalasam dahi pek verim alamadım.Şahsıma gelen bir kaç tane ispendeği de zaten sorgusuz sualsiz hep suya iade etmiştim.Sözün özü balık açısından oldukça verimsiz bir dönemdeyim. ![]() ![]() ![]() Neyse lafı uzatmayayım, arada kalan bu bir günlük sakin hava Sevgili dostum Erdal bey'inde dikkatini çekmiş olacak ki,Cumartesi akşamı beni cepden aradı.Yarın balığa var mısın diye.Bana gelen bu daveti tabi ki de hiç tereddüt etmeden kabul ettim.Ve hemen plan yapıldı doğal olarak. ![]() Hem biz, hem bir çok diğer ekipler, yana döne yem arayışı içindeler.Yemci dükkanları önünde karşılaştığımız tanıdığımız, tanımadığımız arkadaşlara, şuraya baktın mı? Bura ya sordun mu diye hemen ayak üstü fikir alışverişinde bulunuyoruz.Nerdeyse, ümidi kesip eve döneceğiz, veya dondurulmuş bu sülünez paketlerinden alacağız.Neyse balığa gitme arzu ve isteği ağır bastı ve dondurulmuş sülünezlerden ve az bir miktarda teke/çim çim vs alarak başladık yol almaya.Ama her ikimizde durumdan memnuniyetsizlik had safhada. Yolda biz Amatör balıkçı camiasının uğrak yeri olan bir unlu mamuller/kahvaltı salonuna uğrayarak acelece, bir şeyler atıştırdık.Buradan çıkışta ise İzmabder başkanı sevgili dostum Ramazan İSKEÇELİ ile karşılaştık ve hemen ayak üstü sohbet ederek, birbirimize rastgele diyerek ayrıldık. ![]() ![]() ![]() ![]() Burada bayağı bir oyalandıktan sonra, başka bir mera denemeye karar veriyoruz.Ve çapayı tekne içine alıp, başlıyoruz yol almaya.hava maşallah yerinde yine.Hava kalacak kalmasına da, kimbilir kaçta kalacak.İşin ilginçi hava bir yönden esmeye çalışıyor, deniz ise başka yöne akmaya çalışıyor.Velhasıl, biz balıkçıların sevmediği dandik dübelek bir hava.Akıntı ters yani. ![]() ![]() Bu arada saat de, 10,30 gibi filan olsa gerek.Hava iyiden iyiye sakinlemeye başladı.Erdal ile karar verip çapayı almaya ve akış yapmaya karar verdik.Biz çapayı toplayıp, akışa yapacağımız meraya gidinceye kadar hava bayağı bir kaldı.Adeta sıfır havaya döndü. ![]() ![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Ishak abi elinize sağlık gelsin kırmızılar
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Gerçekten de elinize sağlık. Çok İyi bir film oluşmuş.
![]() |
![]() |
#4 | |||
VİP ![]()
|
![]() Tüm ekibi kutlarım çok güzel bir gün ve av olmuş.
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Güzel havayı değerlendirmişsiniz
![]() Daha iyilerinin yine sizinle olmasını dilerim İshak abi. Paylaşım için teşekkürler..
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Hiç bir şey denk gelmese bile dost meclisinde elde olta ile beklemek bile çok güzel oluyor yav.. ![]()
![]() |
![]() |
#7 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Piril piril bir objektif,harika fotograf kareleri,sizi ve ekibinizi tebrik ediyorum Ishak bey...
![]() |
![]() |
#8 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Sevgili Kubilay, yorumun için teşekkürler kardeşim. Sevgili Kaya yorumun için teşekkürler kardeşim.Beni az çok tanıyor ve biliyorsun. ![]() ![]() Ayrıca,Yapım gereği takdir eden ve kıymet bilen için sorgusuz-sualsiz biat eder ve 24 ayar altın olmayı da bilirim; yeri geldiğinde de karda yürür ama izini belli etmeyen paslı teneke de olmayı iyi, çok iyi bilirim. ![]()
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#10 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() İshak abim harikasınız, tavalıklar çıkmış maşallah.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Hafta sonu çeşitlemesi | kocabalık | FOTOĞRAFLARIMIZ | 12 | 21-05-2009 10:31 |
ıldırda hafta içi ve hafta sonu | celocan | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 1 | 23-11-2008 17:37 |
hafta sonu balıklıova .... | umutec | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 4 | 17-10-2008 12:53 |
Hafta Sonu Güzelleri | 1940g | FOTOĞRAFLARIMIZ | 7 | 30-12-2007 11:55 |
Hafta sonu alternatifi | levrek | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 8 | 31-05-2006 19:10 |