|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() dümendeki benim, livardaki balıklar ispari ve izmarit istavrit karışık, en altaki de aşçı zekeriya.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() işte resimleri şimdi ekledim.
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() bu da son avdan istavritler.
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() İlk mesajdaki resimleri gördükten sonra istanbula gelip sizle balığa gitme isteği doğdu içimde kanatları mangala atmak için hazırladığınız resim beni derinden yaraladı
![]() 2. Mesajdaki resimler dudak uçuklattı denizin altını üstüne çıkarmışsınız ![]() tebrikler resimleri paylaştığınız için çok teşekkürler
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() balıklar bir yana tekneniz tam keyif teknesi gibi geldi bana, bir ara teknenin de resimlerini görmek isterim kendi adıma
![]()
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Tebrikler çok güzel çok eğlenceli ve keyifli birgün olmuş anlaşılan..yerinizde olmak isterdim valla
![]()
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() teşekkür ederim güzel mesajlarınız için.
![]() Deniz aşığı olarak bu seneye kadar karadan her türlü avı yapmaya çalıştık ama bu sene arkadaşım zekeriya ile tekne alıp yıllardır özlemini kurduğumuz teknemizle denizlere açılmaya başladık, tabi denizden avlanmanın avantajları da çok. Bu biraz da bizim için bir kaçış oluyor eh tabi keyfimizden de geri kalmamaya çalışıyoruz. ![]()
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Daha ne ister insan tekne mevcut,arkadaş var eh balıklarda hiç yabana atılmayacak kadar bol hayat bu işte arkadaşım bütün stresini alır insanın kıskanarak baktım resimlere doğrusu.
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() teşekkür ederim, gerçekten vaktin nasıl geçtiğini anlamıyoruz, insan denize çıkınca hiçbir şey düşünmüyor.
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Miço ![]()
|
![]() tebrikler gercekten güzel av olmuş son 2 senedir karadeniz ve marmadan böyle güzel istavrt yapmıyordu sanırım bu sene bol olcak rasgele
DERİN MAVİNİN YARGICI 87 A Rh(+) ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ VOLKAN ATAMAN D.M.Y dalamamanın acısını bilirmisiniz? ![]() ![]() Bu mesaj en son " 25-05-2006 " tarihinde saat 02:11 itibariyle VOLKAN tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
beklenen fotolar 4 ocak antalya | foker2008 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 13 | 09-01-2009 11:24 |
bunlarda yeni fotolar | alabora16 | DENİZ AVI KARADAN | 11 | 17-11-2008 20:26 |
2007 li yıllardaki avlarımdan bazı fotolar. | AŞKIN | FOTOĞRAFLARIMIZ | 8 | 28-02-2008 13:11 |
18 Nisan 2006 Sübyelere devam... | Taygun KOCABIYIK | FOTOĞRAFLARIMIZ | 12 | 17-02-2007 23:52 |
20.05.2006 benim fotolar | hijacker54 | FOTOĞRAFLARIMIZ | 7 | 18-11-2006 14:37 |