|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() 2004 Enez.Resimdeki mırmır uğruna babamdan tokat yedim.Kefali de şansa tuttum.Deniz balıkçılığına başladığım ilk sene.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() 2005 yazında Foça da tuttuğum balıklar.Yanlışlıkla eşkina tuttum.Bu balığın avlanması yasakmış fakat bilmediğimden dolayı mideme gitti.
Yunuscan Konyar. 22.08.1991 Merkez/Kırklareli ogameci39@hotmail.com [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bu mesaj en son " 18-06-2006 " tarihinde saat 12:11 itibariyle Taygun KOCABIYIK tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Abilerim.Ben az balık tutuyorum çünkü balık tutma sürem kısıtlı.Tatilde olduğumuzdan 1-2 saat balık tutup dönüyorum.Ama ne çıkarsa şansımıza...Bu sene işi büyüteceğim inşallah....
![]() |
![]() |
#4 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Yunusçum eşkina resimini kaldırdım. Yanlış anlama avı yasak bir balık olduğundan dolayı bunu yaptım.
Diğer balıklar süper bilhassa mırmır bende derin bir iz bıraktı çünkü ufak bir mımır dışında tatmin edici bir mırmır yakalayamadım bu zamana kadar. Tebrik ederim Bu yaz daha güzellerini bekliyoruz senden.
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Kısıtlı zamanda güzel av
![]()
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Taygun abi hiç önemli değil yaptığın şey.Çok doğru yapmışsın hatta.İnsanlar özenmesin belkide yasak sanmazlar diye yaptığını sanıyorum.Çok sağol.Bu yaz Allah ve ailem izin verirse daha iyilerini tutacağım.Saygılarla....
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
bunlar başka balık | turna | Öneriler, Eleştriler, İstekler | 11 | 18-02-2009 09:12 |
Bunlar da ne ? | ADNAN | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 1 | 04-02-2008 01:04 |
bunlar da benim ufaklıklar | bucalı_neco | FOTOĞRAFLARIMIZ | 7 | 04-01-2008 20:02 |
Selam Abiler | emre97 | Tanışma | 20 | 17-05-2007 19:06 |
Bunlar da benden | katiti | FOTOĞRAFLARIMIZ | 23 | 02-04-2006 04:07 |