|
![]() |
#1 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() yaw arks lar bu dip oltasına nasıl hamur yapcazz nasıl derken yanİ
baska seyler katcaz mı yokas sadece hamur'mu koku salsın bide yaw bu dip oltasını şema ıle gostyercek olan varmı zilLi hani dip oltası şamandralı deıl YAni ![]() ŞİMDiDEN TŞK'ler::
__________________
Cemre Gökçe. Kırklareli |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() şema göstermeyın pardon ...
__________________
Cemre Gökçe. Kırklareli |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() tamam ayarladım sımdı yardımcı olurmusun
__________________
Cemre Gökçe. Kırklareli |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
Guest
|
![]() HAMUR: Ekmek içi, mısır unu, un ile hazırlanıyor. Katkı maddesi olarak vanilya, karabiber, tuz, kakao, bal, zeytin yağı, çiçek yağı, bal, şeker, yumurta, akvaryum balık yemi, ayçiçeği küspe tozu, pekmez, misk-i amber,malzemecilerde satılan özel kokular v.s. kullanılabilir. Ekmek içiyle hazırlanan daha dayanıklı oluyor. Odunlu fırında pişmiş ekmek tercih edilmeli. Matador fırında pişmiş ekmeğin verimi düşük. Hazırlanan hamurların dayanıklı olması için hamuru karıştırırken içine pamuk katılabilir. İğneye takılacak kadar yuvarlak yemler hazırlanıp, 5 dk. sıcak suda pişirilirse uzun süre dağılmadan suda kalıyor.
|
||
![]() |
![]() |
#5 | ||
Guest
|
![]() cemre açtığın konu ile ilgili necati bey senin bahsettiğin hamur konusunda bilgiler sunmuş siteye incele ordanda küçük bir birikim ve tavsiye alabilirsin.link aşağıda son sayfa...rastgelsin...[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
|
||
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() saol abi tsk'ler ilginden dolayI
__________________
Cemre Gökçe. Kırklareli |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Hamur Olta Yemi | ferhatözkara | Yem Tipleri, Kullanma Şekilleri ve Yemleme | 20 | 24-11-2016 18:30 |